E-BODA Intelligence i100, tabletă cu Android 4.4 KitKat

E-BODA Intelligence i100 e una dintre puține tablete cu versiunea 4.4 KitKat de la Android. Nu sunt multe tablete accesibile care să aibă această versiune și gândiți-vă că sunt multe tablete mul mai scumpe care au doar 4.2 Jelly Bean. E evident că în acest preț veți avea o tabletă de 7 inci cu caracteristici tehnice de tip mid-range. Ideea e că nici nu e nevoie de un procesor cu patru nuclee, chiar și jocurile 3D rulează decent. Bineînțeles, nu se compară cu o tabletă mare și scumpă care are ecran mai detaliat, camere foto cu senzori mai mari, baterie mai mare etc. Interfața diferă puțin dar nu cu mult față de cea a altor tablete de la alți producători.

Prețul mi se pare bun pentru ce oferă iar dacă nu vă convine autonomia, trebuie să alegeți una mai scumpă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său Intel Z2520 e prezent pe multe tablete noi și mi se pare bun cam pentru orice. Are și o placă video decentă dacă vreți să încercați jocuri. Ecranul acceptă gesturi cu maxim 5 degete iar rezoluția sa e una de tip 600p. Deci nu ar avea sens să vizionați filme HD. Multitasking-ul e bun și capacitatea de stocare poate fi satisfăcătoare. Nu e un sistem de operare care să necesite prea multe resurse hardware de aceea acesta poate reprezenta viitorul.

Are o cameră web, o cameră principală de 2MP, slot pentru card, suport media avansat, WiFi, bluetooth și altele. Nu vine cu multe dotări speciale dar apreciez unele. O baterie de 3000 mAh nu poate oferi o autonomie foarte mare, dar 4 ore mi se pare ok deoarece nici nu aveți ce să faceți mai mult de atâta. Oricum, un plus de autonomie era binevenită iar sistemul de operare Android 4.4 KitKat e un mare plus.

Plusuri: are cea mai nouă versiune de Android, bluetooth, preț mic, memorie internă destulă și altele.
Minusuri: autonomia nu e prea mare.

E-BODA Intelligence i100 poate fi următoarea voastră alegere dacă vă doriți ceva mai nou dar nu foarte scump. Cu o tabletă ieftină veți economisi bani și astfel o puteți schimba mai des.

Lasă un comentariu