E-BODA Impresspeed Supreme X100

E-Boda Impresspeed E1 7 este o tabletă reușită și de aceea s-au gândit să scoată și modelul E-BODA Impresspeed Supreme X100. Acest nou model se recomandă prin ecranul său de 9,7 inci, deci aproape 10 inci, care e realizat cu tehnologie IPS. Această tehnologie presupune că imaginea e destul de clară sau incredibil de clară indiferent din ce parte te uiți la ecran. Acest model de tablet nici nu e prea scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani te poți bucura și de noul sistem de operare Android.

Poze

Modelul Supreme X100 arată destul de bine și față de varianta mai mică nu se poate spune că ar arăta foarte diferit. Se poate spune că are suport 3D și acest lucru e datorat în principal procesorului grafic puternic. Acest procesor are capabilități 3D și conectând tableta la un TV 3D o să vă puteți juca jocuri 3D.

Meniul
Date despre OS

Specificaţii tehnice

E-BODA Impresspeed Supreme este un model apărut de curând și printre principalele facilități oferite în plus față de alte modele sunt ecranul IPS de aproape 10 inci, performanța (asigurată de procesor, memorie și GPU – procesor grafic) și multitudinea de porturi cum ar fi USB și HDMI. Nu are 3G, dar are WiFi, iar pentru a beneficia de 3G se poate cumpăra un dongle.

Păreri pro şi contra

Pro: e performantă; e una dintre cele mai ieftine tablete de 10 inci de pe piață; rezoluția display-ului e aproape HD; vine cu un preț destul de bun, iar raportul dintre calitate și preț este unul excelent; are memorie de circa 16 giga și asta înseamnă că nu trebuie neaparat să îi cumpărați un card; vine cu suport 3D, iar ieșirea video e 1080p; suportă mai multe tipuri de modemuri 3G; vine cu sistem de operare Android și acest lucru e unul foarte bun, iar faptul că are ICS e și mai bine.
Contra: greutatea e cam mare, însă e una caracteristică tabletelor de 10 țoli.

Concluzie

Fără discuție, acest model Impresspeed X100 e unul foarte bun pentru persoanele care vor ceva de calitate și ieftin în același timp. Stă excelent pe partea de portabilitate deoarece bateria sa ține undeva la 6 ore, iar porturile din dotare vă vor ajuta să conectați tableta la ce doriți sau invers – ce doriți la tabletă. Alături e un preview la acest model și nu am decât cuvinte de laude deoarece e un produs made in România.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „E-BODA Impresspeed Supreme X100”

  1. Unde dracu e „un produs made in Romania”, că toate-s Made in China, pișcotarule!

  2. 😕 Pana acum am vrut sa cumpar Prestigio multipad 5080pro, insa acum mai mult imi place aceasta =D

Comentariile sunt închise.