E-Boda Impresspeed E351, tabletă ieftină

O tabletă care a apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2013 e acest model E-Boda Impresspeed E351. Acest dispozitiv are procesor dual core, 512 mega memorie și sistem de operare Android 4.2. Iar, datorită prezenței camerei web o să puteți vorbi cu prietenii pe video chat.
Eu aș recomanda o astfel de tabletă unei persoane cu un buget limitat care ar vrea un gadget pentru jocuri, web surfing și vizionat clipuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un gadget de ultimă generație (cum o demonstrează specificațiile mai sus amintite) care poate fi utilizat în multiple moduri. Dacă vă întrebați cât ține bateria atunci trebuie să știți că ține undeva la 5 ore… la o utilizare intensă, iar dacă o utilizați moderat atunci bateria poate să vă țină și o zi sau mai mult.

tableta
tableta

Caracteristicile tehnice sunt reprezentate de procesorul Rockchip RK3168 și de placa video PowerVR SGX540. După cum am scris mai sus, procesorul e unul dual core care vă va ajuta foarte mult în multitasking, dar și în jocuri. Memorie RAM e suficientă, chiar dacă e vorba despre doar 512MB. Eu zic că e suficientă deoarece jocurile Android nu au nevoie de prea mulți RAMi, însă lucrurile se pot schimba în cazul în care o să instalați exagerat de multe jocuri și programe… lucru care nu-l recomand.

Atuurile acestui model sunt ecranul de 7 inci cu rezoluție 800×480 pixeli, procesorul multicore și prezența unui sistem de operare extensibil. Lucruri care nu le apreciez sunt memoria de doar 512MB (memoria RAM) și capacitatea de stocare de doar 6GB (da, știu că pe site-uri scrie 8GB, dar 2GB sunt utilizați de SO).

În concluzie, dacă vrei o tabletă pentru navigat pe Internet, jocuri și vizionat clipuri de pe Youtube atunci acest model ar fi uul pe care eu îl recomand. Datorită suportului pentru Flash Player (iPad-urile nu au așa ceva) o să puteți viziona și clipuri de pe site-uri care nu au suport HTML5 video.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu un video review, însă nimeni nu a făcut așa ceva.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „E-Boda Impresspeed E351, tabletă ieftină”

  1. O tableta precum aceasta e perfecta pentru romanul de rand deoarece are un pret foarte convenabil. Mai sunt si alte branduri care fac tablete cu specificatii similare dar Eboda are cel mai mic pret si de aceea m-m orientat inspre un astfel de model.

Comentariile sunt închise.