E-Boda Impresspeed E300 IPS

E-Boda Impresspeed E300 IPS e o tabletă care vine ca o alternativă la Supreme X200 IPS și are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Costă mai puțin deoarece în comparație cu Impresspeed X200 IPS are un ecran mai mic de 7 inci, doar 8 GB memorie internă, cip grafic Mali 400 dual core, doar cameră web și o baterie care ține până la 5 ore.

Poze

Pe partea de aspect, acest E-Boda E300 arată cam ca restul tabletelor marca E-Boda, însă ecranul e unul de 7 inci. Acest ecran e unul aproape HD care influențiază greutatea tabletei deoarece tableta are o greutate de undeva la 330 greme. Deci, e mult mai ușoară decât o tabletă de 9-10 inci.

Meniul
Date despre OS

Specificaţii tehnice

Impresspeed E300 vin eu cun ecran de 7 inci care are rezoluție 1024 pe 600 pixeli, iar ce e special la el e faptul că are panel IPS. Acest lucru îi oferă o claritate superioară deoarece din orice unghi te-ai uita la tabletă, imaginea va fi foarte calitativă.
Procesorul nu mai e Rockchip ca la alte modele, ci e un Amlogic 8726-MX (AML 8726-MX). Acest cip e unul cu două nuclee și o frecvență de 1500 MHz care e suficientă pentru jocurile noi. Să nu vă faceți griji cu referire la jocuri deoarece această tabletă le poate rula fluent deoarece vine cu popularul Mali 400.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excelent; jocurile o să meargă nemaipomenit de bine; autonomia e una ridicată și asta influențiază pozitiv portabilitatea alături de greutate a mică; ecranul e foarte clară datorită panoului de tip IPS și rezoluției mari; sistemul de operare e Android 4 care e un sistem la zi.
Contra: procesorul nu e unul cu patru nuclee și aici mă refer atât la cel grafic (GPU) cât și la cel normal (CPU). procesorul grafic nu are patru nuclee (e un Mali dual core) și nici CPU-ul nu e quad core cum e Tegra 3, de exemplu.

Concluzie

Pentru E300 IPS principalul competitor e Allview Alldro Speed DUO și trebuie spus că ambele tablete sunt foarte bune. Mie îmi palce foarte mult acest model și l-aș recomanda în special celor care vor să citească presa în format electronic, dar și celor pasionați de jocuri deoarece după cum am spus-o de nenumărate ori – tableta e foarte bună pentru gaming.
Pentru a vă face o părere despre această tabletă am pus un clip la un model asemănător și astfel sper să vă faceți o părere despre calitatea acestor tablete.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „E-Boda Impresspeed E300 IPS”

  1. Tableta e un adevarat competitor pentru Asus Nexus deoarece are un pret asa de mic ca nu se putea sa dai si mai putin pe ea. Mie imi place foarte mult X200 care il detin momentn si intentionez sa mai iau un model dar inca nu stiu care din astea doua.

  2. Pana la urma tableta asta vine cu android 4.1 sau 4.0. Ca pe site la ei scrie ca e 4.0 dar in spotul publicitar arata ca ar fi 4.1. Ar fi ok sa fie 4.1 pentru ca procedurile de update sunt destul de greoaie si pline de surprize (neplacute).

  3. Tovarasu nasul, cum adica „procesorul nu e unul cu 4 nuclee…” ??? Rockchip are 4 nuclee si asta are doar 2 ? Sau poate are 3 ? Faci review-uri cum as scrie eu retete de mancare…
    Ca sa stii si matale, RK3066 foloseste pt GPU 4 nuclee de Mali 400, in timp ce Amlogic foloseste pentru GPU doar 2 nuclee Mali 400, dar tactate la o frecventa mai mare. In schimb, ambele sunt procesoare dual-core.

  4. @Mircea procesorul nu e cip. Amlogic și Rockchip sunt cip-uri care incorporează CPU și GPU. Oricum am corectat ca să nu existe o confuzie.

  5. Foarte bine Nasule, asa mai merge 🙂
    P.S. scrie si tu review-uri mai lungi, cu mai multe poze, daca se poate…

  6. tableta se merita ar fii prima mea tableta si nu vreau sa fie de :poop: o vreau pentru jocuri si navigare pretul accesibil mai am o intrebare mai exact vreau jocul L.o.L ruleaza pe aceasta tableta fara lag

Comentariile sunt închise.