E-Boda Impresspeed E1 7

Tableta E-Boda Impresspeed E1 7″ Multitouch (Impressped) e prima tabletă a acestui producător și care vine cu procesor Cortex A8 de 1GHz, memorie internă de 4GB, suport pentru modemuri 3G USB (Huawei/ZTE), Wi-Fi de până la 150 Mbps și sistem de operare Android 2.3 Gingerbread. Deci e o tabletă bună și calitativă în special că spatele ei e realizat din aluminiu. Motiv pentru care se va simți destul de robustă. Poate concura lejer cu multe tablete aflate pe piață în special că e ieftină. Mai precis, Impresspeed E1 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul e unul single core numit Cortex A8 care are o frecvență de 1GHz și procesor grafic Mali 400. Deci puteți încerca chiar și jocuri 3D chiar dacă procesorul nu e unul de ultimă generație. Rezoluția ecranului mi se pare foarte bună pentru un ecran de 7 inci și față de prețul oferit. Bineînțeles acesta e unul multitouch și deci acceptă gesturi ca la oricare ală tabletă.

Multitaskingul e decent însă din câte știu eu Android ICS necesită mai multă memorie RAM. Capacitatea de stocare e de maxim 4GB și deci aveți nevoie și de un card în special dacă doriți să jucați niște jocuri sau să vizionați filme pe acesta. La capitolul multimedia are un difuzor, cameră web VGA, card reader (recunoaște carduri de cel mult 32 GB). Formatele media suportate sunt cele uzuale (recunoscute de Android).

Are conectivitate USB 2.0, o ieșire audio de tip 3.5 mm și port HDMI. Cu ajutorul portului HDMI puteți conecta tableta pentru a juca un jos sau să vizionați un film. Deci e un port util în special că autonomia sa poate să ajungă la cel mult 5 ore. Dacă nu vă gândiți să cumpărați un modem USB, deoarece veți naviga pe web doar prin Wi-Fi cu ajutorul unui router wireless. Cași caracteristici speciale are ieșire video 1080p, senzor G, carcasă din aluminiu, suport OpenGL, browser HTML etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e ușoară, există un upgrade la 4.0, carcasă din aluminiu, are ieșire HDMI, port USB 2.0, browser HTML5, suportă o mulțime de modem-uri Huawei dar și ZTE.

Minusuri: doar 512 MB de RAM.

Concluzie

Chiar dacă E-Boda Impresspeed E1 e prima tabletă a acestui producător, e un model reușit și să sperăm că vom vedea și modele mai performante. Am postat chiar și o prezentare a acestei tablete și veți observa că e un producător cu experiență în segmentul electronicelor:

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „E-Boda Impresspeed E1 7”

  1. s-a fct 600 ron… tu ai da banii astia pe ea? spune o parere ca si tel tot dupa review ul tau l-am ales 🙂

  2. Sunt destul de multe alternative însă nu pot să recomand una special deoarece toate sunt foarte bune.

Comentariile sunt închise.