≡ Meniu

E-Boda Impresspeed E 250 DC, tabletă ieftină

Tableta E-Boda Impresspeed E 250 DC e un model al anului trecut care incorporează un procesor dual core, 512 mega de RAM și Android 4.1.
Datorită acestor specificații e gadgetul perfect pentru cineva în căutarea unei console portabile sau a unui dispozitiv pe care să poată citi presa online.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi . Pe acești bani noi primim un dispozitiv cu ecran de 7 inci a cărui rezoluție e de 1024×600 pixeli și care are Android 4 preinstalat. Dacă vă interesează cum arată acest aparat atunci vă recomand să vizionați imaginea de alături.

Pachetul

Pachetul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Pe partea de caracteristici tehnice are ecranul de 7 inci amintit mai sus, memoria RAM de 512 mega și memoria internă de 8 giga. Procesorul e unul Amlogic AML8726 MXL cu două nuclee, iar placa video e o Mali 400 care are tot două nuclee. Datorită caracteristicilor amintite mia sus jocurile o să meargă foarte bine.
Are senzor G care o să vă ajute să vă jucați jocuri cu mașini, iar suportul pentru Flash va ajuta în cazul în care vreți să vizionați conținut video de pe anumite site-uri cum e în cazul Youtube.

Lucrurile care le apreciez la acest model ar fi prețul deloc mare, autonomia ridicată (bateria ținând undeva la 5 ore sau mai mult în funcție de cum utilizați dispozitivul), prezența a unei camere și posibilitatea de a mărim memoria internă cu carduri de memorie. Din păcate are și lucruri care nu stau prea bine cum ar fi că sistemul de operare nu e unul actual și că rezoluția ecranului nu e HD.

Concluzia mea referitoare la acest dispozitiv e că își merită banii, dar nu era rău dacă avea webcam cu o rezoluție mai mare de 0,3 megapixeli. Referitor la sistemul de operare trebuie menționat că de obicei producătorul furnizează upgrade-uri la sistemele de operare de pe tablete, însă nu știu dacă e cazul și acestui dispozitiv.
Având port mini USB înseamnă că o să puteți conecta un adaptor 3G pentru a beneficia de Internet și acolo unde nu e disponibil Internet wireless.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu