E-Boda Impresspeed E 250 DC, tabletă ieftină

Tableta E-Boda Impresspeed E 250 DC e un model al anului trecut care incorporează un procesor dual core, 512 mega de RAM și Android 4.1.
Datorită acestor specificații e gadgetul perfect pentru cineva în căutarea unei console portabile sau a unui dispozitiv pe care să poată citi presa online.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un dispozitiv cu ecran de 7 inci a cărui rezoluție e de 1024×600 pixeli și care are Android 4 preinstalat. Dacă vă interesează cum arată acest aparat atunci vă recomand să vizionați imaginea de alături.

Pachetul
Pachetul

Pe partea de caracteristici tehnice are ecranul de 7 inci amintit mai sus, memoria RAM de 512 mega și memoria internă de 8 giga. Procesorul e unul Amlogic AML8726 MXL cu două nuclee, iar placa video e o Mali 400 care are tot două nuclee. Datorită caracteristicilor amintite mia sus jocurile o să meargă foarte bine.
Are senzor G care o să vă ajute să vă jucați jocuri cu mașini, iar suportul pentru Flash va ajuta în cazul în care vreți să vizionați conținut video de pe anumite site-uri cum e în cazul Youtube.

Lucrurile care le apreciez la acest model ar fi prețul deloc mare, autonomia ridicată (bateria ținând undeva la 5 ore sau mai mult în funcție de cum utilizați dispozitivul), prezența a unei camere și posibilitatea de a mărim memoria internă cu carduri de memorie. Din păcate are și lucruri care nu stau prea bine cum ar fi că sistemul de operare nu e unul actual și că rezoluția ecranului nu e HD.

Concluzia mea referitoare la acest dispozitiv e că își merită banii, dar nu era rău dacă avea webcam cu o rezoluție mai mare de 0,3 megapixeli. Referitor la sistemul de operare trebuie menționat că de obicei producătorul furnizează upgrade-uri la sistemele de operare de pe tablete, însă nu știu dacă e cazul și acestui dispozitiv.
Având port mini USB înseamnă că o să puteți conecta un adaptor 3G pentru a beneficia de Internet și acolo unde nu e disponibil Internet wireless.

Te-ar mai putea interesa