E-Boda Impresspeed E 220, tableta ieftină

Una dintre cele mai noi tablete de la brandul românesc E-Boda e Ipresspeed E220 și din câte am văzut există și un custom ROM realizat pe Android 4.1.1, dar nu recomand să-i schimbați ROM-ul că poate stricați tableta. Acest tablet E-BODA Impresspeed E 220 vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare dacă luăm în considerare că are procesor de 1.5GHz, cip grafic Mali 400 cu două nuclee și Andoir 4. Poate că memoria internă e cam mică – 4GB, din care 1-2GB sunt utilizabili, restul fiind ocupați de sistemul de operare și programele implicite.

Aspect

E un model cu față neagră și spate alb, iar acest lucru poate fi văzut de alături. Ecranul fiind unul de 7 inci nu cred că o să aveți dificultăți în a găsi o husă (vezi aici câteva modele) care să i se potrivească.

Tableta
Tableta

Caracteristici tehnice

Tableta e-Boda E 220 e un model care vine cu un procesor puternic Amlogic AML8726MXL de 1.5 GHz și o placă video Mali 400. Memoria internă e de 4GB, dar tabletul având suport pentru carduri o să vă puteți cumpăra un card compatibil de până la 32GB – Kingmax Micro-SDHC, 32GB, Class 10 ar fi unul bun.

Păreri pro şi contra

La acest dispozitiv există doar lucruri care pot fi lăudate, cum ar fi hardware-ul de top și softul la zi. De exemplu, are Android 4.0, iar unele modele ar putea să vină cu o versiune mai actuală. Autonomia tabletei nu trebuie neglijată deoarece bateria ține undeva la 5 ore. După cum vedeți, portabilitatea e una foarte bună, iar faptul că are 320 grame e un alt lucru deosebit.
Lucruri care nu-mi plac la acest model sunt faptul că memoria e doar de 512 mega de RAM, iar ecranul are rezoluție 800×480.

Concluzie

În rest, dacă vă plac tabletele atunci acest model E220 ar fi o recomandare din partea mea deoarece bateria sa ține mult, are performanțe decente, iar prețul nu e mare. Nu vine cu 3G, dar i se poate atașa un stick de la Digi (RDS) așa încât să beneficiați de Internet și în zone unde nu sunt routere wireless.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „E-Boda Impresspeed E 220, tableta ieftină”

  1. Eu am acest model E220 si momentan sunt multumit. M-ar tenta sa iau acel firmware verisunea 4.1.1 de pe forum dar mi-e frica sa nu stric tableta.

  2. dc spune ca procesorul nu e dual core ?>
    daca nu stie ce poate aceasta tableta sa nu mai incurce lumea 🙁

  3. Am o problema la aceasta tableta…o am de o luna si deja sa stricat…am stinso pentru ca nu mai merega camera foto..zicea ceva de genu din pacate android media sa oprit…si cand sa o aprin nu mai merge…nu mai apare nmk.

  4. eu am o mica problema cu bateria ca ma tine o ora aproape doua cand ma joc si de fapt autonomia e de 5 ore

  5. Se reseteaza singura…de fiecare data cand o inchid si o deschid se reseteaza imi dispare tot iar daca vreau sa downloadez ceva imi zice ca nu are memorie dar am 1.5gb.datimi un sfat ce ar trebui sa fac

  6. Am si eu o problema:(( am si eu tot e-boda e220 j nu se my deschide sa umblu pe ea se ap doar pana unde scr e-bboda impressed e220…imi sp cnv dc??? J ce pot sa i fac???multumesc frumos

  7. Am și eu acest model de tableta.Dar, într-o zi când am deschis-o mi-a apărut totul negru și îmi spunea ca nu știu ce procesor s-a oprit.Am resetat tableta ca din fabrica și acum are probleme cu bateria.Se încarcă pana la un anumit număr și apoi rămâne așa. Eu cred ca e stricat încărcătorul și începe sa afecteze și bateria. Va rog sa mă ajutați! !!!!!! Plzzzzz!!!!!

Comentariile sunt închise.