E-Boda ImpresSpe3D E200

Tableta E-Boda ImpresSpe3D E200 e una dintre cele mai noi apariții de pe piață (a apărut în aceeași perioadă cu ) și care vine cu câteva caracteristici destul de interesante: memorie RAM de 1 GB, Android 4.0 și port USB 2.0 pentru conectare stick. Deci veți beneficia de un multitasking excelent, veți avea la dispoziție un sistem de operare nou și puteți viziona filme, asculta muzică sau să conectați un model 3G prin portul USB 2.0. Deci stick-ul poate fi o extindere a spațiului de stocare, dar se poate extinde și printr-un card de memorie microSD. Datorită procesorului grafic Mali 400 poate reda cele mai noi jocuri, iar viteza de procesare a datelor e decentă chiar dacă e vorba de un Single Core. E-Boda ImpresSpeeD E200 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Butoanele de pornire/oprire și cel de volum

Specificații tehnice

Procesorul e unul destul de cunoscut deoarece poate fi găsit pe diverse modele. E vorba de unul Cortex A8 de 1.2 GHz care e suficient de bun pentru Android 4. Ecranul său de 7 inci are o rezoluție de 800 cu 480 pixeli și deci puteți juca o mulțime de jocuri care sunt compatibile cu ea. Spun asta deoarece are rezoluția unui telefon.

Pe partea de memorie ImpresSpeeD E200 are 1GB de RAM și o memorie internă de 8GB. Memoria internă poate fi mărită în două feluri: card de memorie sau stick de memorie. Însă, majoritatea conținutului media e online și nu mai necesită să fie descărcat. La capitolul multimedia are cititor de carduri, suport media avansat, un difuzor și o cameră web VGA. Are următoarele porturi: ieșire audio, USB 2.0, HDMI și de alimentare.

Are doar conectivitate WLAN dar cu ajutorul unui stick 3G, problema e rezolvată. Autonomia de funcționare e de 4 ore și e chiar mai mare decât a unui laptop. Greutatea sa e acceptabilă pentru o tabletă de 7 inci – 350 grame.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi ținută într-o singură mână, port HDMI, USB 2.0 (stick și modem 3G), memorie RAM de 1 GB și costă destul de puțin.

Minusuri: autonomie pe jumătate față de tabletele premium.

Concluzie

Acest E-Boda ImpresSpeeD E200 e o tabletă destul de ok dar care nu se poate compara cu una Asus sau Samsung, însă special dacă e vorba de performanță și calitate. Ce vreau să spun, e că la un așa preț veți primi o tabletă funcțională dar care nu poate concura cu una de la alți producători.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „E-Boda ImpresSpe3D E200”

  1. În Android Market/Google Play e o aplicație gratuită numită Kingsoft Office și cu ea poți vizualiza/edita fișiere MS Office.

Comentariile sunt închise.