e-Boda HD for all 900

Dacă vrei să vezi filme de toate tipurile pe televizorul tău atunci îți trebui un player, iar unul care-mi vine în minte e media palyerul HD e-Boda HD for all 900. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și cu vreo 200 lei îți achiziționezi și o tastatură pentru el. Poate reda orice tip de film, inclusiv formatul *.mkv și asta la calitate maximă. Vine cu toate dotările care le au și alte modele, iar printre aceste dotări se numără USB 3, conexiuni de rețea, HDMI, sistem de operare Android și capabilitatea de a conecta un hard extern de până la 2 terra.

Poze

Designul nu e cu mult diferit față de alte modele de la e-Boda, doar că are Android. E de culoare neagră și nu e prea mare având o greutate de undeva la maxim un kilogram. Porturile sunt situate în partea din spate și printre porturi se numără și unul de tip LAN (nu are wireless, dar e de tip Wireless Ready).

Din față

Specificaţii tehnice

Deoarece rulează Android 2 trebuie să vină cu un procesor capabil de 1 Ghz și cu o memorie de 512 mega. De asemenea are memorie internă de 4 giga, iar dacă vreți atunci puteți conecta un hard extern. În legătură cu hardurile externe trebuie spus că ar fi de recomandat să aibă formate de fișiere des întâlnite, iar capacitatea să nu fie mai mare de 2TB.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; poate reda multe tipuri de fișiere; deoarece are un sistem de operare avansat puteți să-l folosiți pentru a naviga pe Internet și pentru a vă juca jocuri; un lucru interesant e faptul că poate reda filme 3D prin HDMI, iar rezoluția video maximă e de 1080p. Porturile sunt și ele multe și de aceea o să puteți conecta multe dispozitive la el.
Contra: nu vine cu acea mini tastatură în pachet, însă dacă luați tastatura atunci vă vine cu vreo 50 de lei mai ieftin.

Concluzie

Dacă ai un televizor mai slab și vrei să-l poți folosi la vizionarea oricărui timp de fișier ori pentru navigat pe internet atunci ai nevoie de un astfel de media player. Pentru vizionarea filmelor 1080p e de recomandat ca televizorul să aibă rezoluție Full HD, iar pentru vizionarea celor 3D e bine care TV-ul să aibă un refresh rate cât mai mare.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „e-Boda HD for all 900”

 1. Testate pe Android HDforAll900
  detonate.tk/livetv.php
  detonate.tk/live.php
  detonate.tk/tvromania.html
  superengine.ro/ipad

  Le deschid cu MXPlayer sau BSPlayer Lite

 2. Nu este nevoie sa achizitionati tastatura recomandata pe site. Functioneaza majoritatea tastaturilor wireless (eu am incercat Logitech, Microsoft si A4tech) iar pe partea de wireless am incercat cu 2 stickuri USB TPlink si functioneaza fara probleme.

 3. Buna sunt interesat pt update la 4.0.3 dar nu mai sunt fisierele pt download pe net. Multumesc mult pt. ajutor.

Comentariile sunt închise.