e-Boda HD For All 600 Web

Media playerul e-Boda HD For All 600 Web e un model care poare reda filme la rezoluţie Full HD, are browser web şi suportă o gamă largă de fişiere, printre care şi *.mkv. Dacă nu ştiaţi, e-Boda e un producător român, după cum se laudă pe propriul site, fiind cunoscut atât pentru televizoarele sale cât şi pentru playerele bune. Acest gadget nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi se poate spune că e fiabil deoarece garanţia e de maxim 4 ani. (Preţul poate a mai scăzut deoarece în momentul când am scris articolul acest model era apărut pe piaţă de o scurtă perioadă fiind o noutate absoultă dacă pot spune aşa.)

Poze

Nu prea sunt imagini cu gadgetul deoarece a apărut pe piaţă de curând, dar la final am pus un clip cu un model similar ca şi construcţie şi puteţi urmări preview-ul video pentru a vă face o părere ce primiţi în pachet.

Aceasta e o poză oficială

Specificaţii tehnice

HD For All 600 Web nu e cel mai bun aparat de acest tip, însă e printre cele mai bune deoarece are multe facilităţi la un preţ corect. Dacă deţineţi un televizor care nu poate reda filme la rezoluţia de 1920 pe 1080 pixeli ori extensii ca *.mkv sau *.avi atunci acest aparat va putea face acest lucru. Are port LAN şi WLAN (printr-un adaptor USB opţional) şi astfel o să puteţi intra pe Internet prin intermediul browserului său web.
Faţă de alte electronice cu funcţii similare, acest model suportă chiar şi partiţii specifice Linuxului, iar hardurile ca o capacitate maximă suportate sunt cele de 2 terra.

Păreri pro şi contra

Pro: suportă mai multe sisteme de fişiere; are multiple porturi, inclusiv LAN; browser-ul e destul de capabil; poate reda multe tipuri de fişiere caracteristice filmelor sau melodiilor.
Contra: producătorul nu specifică nimic despre dts, dar versiunea 500 (modelul vechi) avea DTS Pass Through şi Down Mixing.

Concluzie

Modelul 600 e unul care vine cu multe lucruri în plus faţă de versiunea anterioară şi cred că un astfel de aparat vă va fi util deoarece nu trebuie să taţi 30 de milioane pe un Smart TV când puteţi achiziţiona un astfel de player şi un TV de 10 milioane şi să obţineţi acelaşi rezultat, aproximativ. Alături e prezentată despachetarea modelului 500 care am postato pentru a vă face o părere despre ce e inclus în pachet.

Te-ar mai putea interesa