E-Boda HD for All 500

Pentru cei care au nevoie de un player performant le recomand media player-ul E-Boda HD for All 500 deoarece e oarecum făcut de români şi deoarece este foarte ieftin. Îl recomandă preţul, faptul că vine într-o mulţime de variante, că arată decent şi că poate citi orice tip de fişier media (imagini, filme mkv, subtitrari), carduri şi suportă harduri de 3,5 ţoli, dar există şi variante cu memorie de la 1 terra la 2 terra. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Câteva poze

Cutia
Telecomanda

Despre specificaţiile tehnice

Acest player vine în mai multe variante, cum ar fi All 500 simplu, 500mini, 1 TB, 1,5 TB şi 2TB. Primele două variante (500 şi mini) nu au hard inclus, pe când 1TB, 1,5TB şi 2TB au hard inclus, dar suportă şi un hard suplimentar de 3,5 inci.

Suportă o multitudine de formate video, audio, de subtitrare şi de asemenea are şi decodoare incorporate.
Stă foarte bine şi la partea de conectori deoarece are USB, HDMI 1.3 şi card reader. Ar trebui amintit şi faptul că are porturi LAN 10/100. Suportă harduri de 3,5 inci şi asta e o caracteristică ce ar trebui luată în considerare.

Opinii pro şi contra

Pro achiziţia acestui player ar fi faptul că are un preţ mic (în funcţie de dotări), poate citi otice format media, are conexiuni de reţea, HDMI, cititor de carduri şi există variante cu memorie internă de peste 1 terra.
Contra achiziţiei ar putea fi faptul că nu e făcut de o firmă cunoscută cum ar fi Samsung, LG, Philips sau Sony.

Preţ (cele mai mici preţuri)

Costă undeva de la 299 lei şi poate ajunge până la 999 lei sau mai mult în funcţie da ce dotări are. Preţul nu e aşa de mare deoarece multe televizoare au astfel de player-e integrate. Nu am mai scris despre playere similare, dar vine în mai multe variante care au preţuri diferite şi aveţi de unde alege.

Concluzii

E văzută de mulţi ca fiind o variantă de criză şi eu aş recomanda un astfel de aparat celor care au un televizor fără player multimedia integrat ori cu un player slab care poate reda doar formate HD, anumite formate sau care nu suportă un hard extern de mare capacitate.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „E-Boda HD for All 500”

 1. E foarte util celor care nu au televizor cu player integrat si adevarul e ca playerele din televizoare sunt neperformante pe cand acesta poate reda orice tip de fisier si film.

 2. Playerul asta n-a costat niciodata 299 lei. Chestia cu memoria de 1 terra sau 2 terra este o confuzie (grava) data probabil de capacitatea HDD-ului intern ce poate fi atasat de cumparator sau de vanzator.

  enjoy,’
  Mtz

 3. HDD inclus inseamna capacitate de stocare, nu memorie.
  Este exact ca la PC, vorbind cat mai simplu posibil: cu memoria merge Windowsul si pe HDD avem filmele.
  Aparatul vine fara HDD atunci cand se importa din China. Faptul ca poate fi vandut cu un HDD (de orice marime pana in 2TB) inclus in el apartine numai si numai vanzatorului/magazinului si n-are nicio treaba cu firma E-Boda.
  Sunt oferte de vanzare cu HDD deoarece unii nu se pricep deloc, altii se tem de incompatibilitati. Daca iti iei HDD separat si player separat iesi mai ieftin.

Comentariile sunt închise.