e-Boda HD for all 475, media player

Cei de la e-Boda s-au decis să scoată pe piață și playere, iar unul dintre cele mai bune e acest media player e-Boda HD for all 475. Nu se poate spune că ar costa mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și contra acestor bani primim un veritabil player care are suport Full HD, poate reda filme *.mkv și e Wi-Fi Ready.

Poze

Acest model e unul care arată foarte bine, însă nu știu dacă forma sa aerodinamică vă va ajuta la ceva. Contează doar ce e în interiorul său și trebuie spus că se descurcă de minune cu ce are în interior. Culoarea e gri cu negru și față de variantele anterioare se poate observa că arată ceva mai bine.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Aparatul e-Boda HD for all 475 e capabil să redea o mulțime de filme atât în format HD cât și FullHD. Nu știu dacă e capabil să redea și sunet dts 2, dar la acești bani probabil că nu. I se poate atașa un adaptor wireless special și astfel o să-l puteți conecta la rețea deoarece e wi-fi Ready. O să puteți conecta o mulțime de tipuri de harduri deoarece suportă sisteme de fișiere variate.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; oarecum e făcut de români; poate reda fișiere multimedia de pe multiple feluri de partiții (inclusiv partiții de Linux); suportă multe tipuri de subtitrări, dar și de fișiere media cum ar fi *.mkv; garanția poate fi mărită la 4 ani contra unei sume destul de mici și în acest fel se poate spune că îi creșteți fiabilitatea aparatului.
Contra: la acești bani nu cred că poți avea mari pretenții, însă nu strica dacă avea sistem de operare Android așa încât să-i poți instala un browser web capabil.

Concluzie

Acesta e unul dintre cele mai ieftine modele de aparate de acest fel și ar fi util persoanelor care au un TV slab, în sensul că deși are suport 720p ori 1080p nu poate reda vreun fel de film, pe când playerul poate reda orice. Multă lume nu se uită bine când cumpără un televizor și de aceea achiziționează modele care vin cu playere slabe capabile să redea doar poze și muzică, iar acest mdoel cred că vă va ajuta să ieșiți din „încurcătură”.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „e-Boda HD for all 475, media player”

  1. Va rog daca puteti sa imi sugerati ce fel de adaptor wi-fi este compatibil cu tipul de e- boda hd 475.(pentru o conexiune intre calculator-
    Media player si tv-lcd105 diag. Lg. Multumesc

  2. Salut! Am probleme cu sincronizarea audio-video. Decalajul este deranjant. Va multumesc anticipat pentru o viitoare solutie.

Comentariile sunt închise.