e-Boda Fun Travel 60 USB

Acest DVD portabil e-Boda Fun Travel 60 USB pe culoarea maro se adresează celor care călătoresc, în special celor care sta pe bancheta din spate. Spun asta pentru că în față ar atrage doar atenția șoferului, iar datorită celor joystick-uri incluse, poate deveni cu ușurință o consolă portabilă. Deci dacă doriți o ocupație pentru copii pe parcursul călătoriei, acesta ar fi o soluție. Nu trebuie să achiziționați nici un joc deoarece vine cu 300 de jocuri incluse. Poate reda filme cu subtitrări atât de pe CD-uri cât și de DVD-uri. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru autonomia sa deoarece are alimentator auto. E o variantă mai nouă a predecesorului Fun Travel 55usb. Nu aveți nevoie de un buget mare pentru a achiziționa acest model și spun asta pentru că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată pe culoarea maro

Specificații tehnice

Suportă mai multe tipuri de diskuri (mai puțin cele BD) și formate media: avi, wma, mp3, jpeg, DivX și mpeg4. La capitolul conectivitate are mufă audio 3.5 mm, USB 2.0 și S-Video. Ecranul său e unul de 7 inci (adică 18 cm) care poate fi rotit până la 270 de grade și are o rezoluție 480 cu 234 pixeli. Nu ar avea rost să vă uitați la filme 1080p sau 720 deoarece la o astfel de rezoluție nu veți observa mari diferențe de calitate. Eu vă recomand cel mult calitate 320p/480p. Bateria incorporată are o autonomie de circa 2 ore și poate fi încărcată cu ajutorul încărcătorului inclus. Deasemenea veți primi și o husă de voiaj, telecomandă, 300 de jocuri și 2 joystick-uri.

Nu sunteți obligat să aveți neaparat diskuri, deoarece poate reda chiar și de pe memorii USB dar numai de maxim 16GB. Suportă subtitrări precum srt și sub, deci cele mai cunoscute formate. Se poate seta culoarea subtitrării, dimensiunea, poziția dar și altele. Deci prezintă suficiente îmbunătățiri față de modelele anterioare. Nu cred că acest tip de player nu cred că are concurență în special la un așa preț și la dotările sale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: la un așa preț veți primi un player mai mult decât decent în special că se adresează oricărei vârste, fie că doriți să vizionați un film fie că jucați un joc.

Minusuri: rezoluția mică a ecranului.

Concluzie

Fun Travel 60 USB de la e-Boda e model care-l recomand deoarece e funcțional, compact și portabil și deci nu ar ar trebui să lipsească din nici o mașină.

Un comentariu la „e-Boda Fun Travel 60 USB”

Lasă un comentariu