≡ Meniu

E-Boda Fun Travel 55usb

Dacă ești în căutarea unui player DVD portabil care să fie capabil și ieftin atunci cei de la e-Boda ți-au pregătit DVD Playerul portabil E-Boda Fun Travel 55usb care e foarte ieftin și are o baterie care ține o oră și 40 de minute. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi nu se poate spune că ar avea un preț prea mare și de aceea o să-i puteți extinde garanție la 4 ani cu un efort financiar minim.

Poze

Fun Travel 55usb e un aparat care arată bine la fel ca orice aparat de la E-Boda și poate fi considerat un centru de divertisment deoarece suportă codecuri precum DivX și XviD. Aparatul e unul care arată foarte bine și se poate vedea designul său modern din prima imagine, iar din a doua se observă conținutul pachetului (da, vine cu două gamepad-uri deoarece suportă ș jocuri având 300 jocuri instalate).

Așa arată playerul

Conținutul pachetului

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Poate fi considerat un gadget deoarece poate fi folosit chiar și pentru jocuri. E-Boda Fun Travel 55usb poate reda toate tipurile de discuri CD și DVD, chiar și DVD-uri DL. Blu-ray nu poate reda deoarece e un DVD player. 😉 Venind cu multiple porturi cum ar fi USB, jack, cititor de carduri ori altele e un gadget foarte folositor. Ecranul e unul de 7 inci și are o rezoluție de 720 pe 480 pixeli ceea ce presupune că o să puteți vedea filme 480p la o claritate ridicată.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine pentru un produs românesc sau parțial românesc; prețul e unul deloc mare; fiabilitatea e bună deoarece poate avea maxim pentru ani garanție; bateria are o autonomie destul de bună de aproape două ore; poate reda cel mai popular format video cu codecuri DivX și  XviD.
Contra: ecranul nu e unul HD și asta probabil e datorită faptului că are ecranul de doar 7 inci.

Concluzie

Acest aparat electronic poate fi considerat ca fiind un mijloc de a tuna mașina ta și se va dovedi foarte util în călătoriile lungi deoarece copii vor fi liniștiți când se vor juca în spate. Pentru a vă face o impresie despre care sunt funcțiile aparatului vă invit să vizualizați videoclipul de alături care e unul realizat de cei de la E Boda.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu