E-Boda Fun Travel 55usb

Dacă ești în căutarea unui player DVD portabil care să fie capabil și ieftin atunci cei de la e-Boda ți-au pregătit DVD Playerul portabil E-Boda Fun Travel 55usb care e foarte ieftin și are o baterie care ține o oră și 40 de minute. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că ar avea un preț prea mare și de aceea o să-i puteți extinde garanție la 4 ani cu un efort financiar minim.

Poze

Fun Travel 55usb e un aparat care arată bine la fel ca orice aparat de la E-Boda și poate fi considerat un centru de divertisment deoarece suportă codecuri precum DivX și XviD. Aparatul e unul care arată foarte bine și se poate vedea designul său modern din prima imagine, iar din a doua se observă conținutul pachetului (da, vine cu două gamepad-uri deoarece suportă ș jocuri având 300 jocuri instalate).

Așa arată playerul
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

Poate fi considerat un gadget deoarece poate fi folosit chiar și pentru jocuri. E-Boda Fun Travel 55usb poate reda toate tipurile de discuri CD și DVD, chiar și DVD-uri DL. Blu-ray nu poate reda deoarece e un DVD player. 😉 Venind cu multiple porturi cum ar fi USB, jack, cititor de carduri ori altele e un gadget foarte folositor. Ecranul e unul de 7 inci și are o rezoluție de 720 pe 480 pixeli ceea ce presupune că o să puteți vedea filme 480p la o claritate ridicată.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine pentru un produs românesc sau parțial românesc; prețul e unul deloc mare; fiabilitatea e bună deoarece poate avea maxim pentru ani garanție; bateria are o autonomie destul de bună de aproape două ore; poate reda cel mai popular format video cu codecuri DivX și  XviD.
Contra: ecranul nu e unul HD și asta probabil e datorită faptului că are ecranul de doar 7 inci.

Concluzie

Acest aparat electronic poate fi considerat ca fiind un mijloc de a tuna mașina ta și se va dovedi foarte util în călătoriile lungi deoarece copii vor fi liniștiți când se vor juca în spate. Pentru a vă face o impresie despre care sunt funcțiile aparatului vă invit să vizualizați videoclipul de alături care e unul realizat de cei de la E Boda.

Te-ar mai putea interesa