Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

E-Boda Essential Smile

Tableta E-Boda Essential Smile e una dintre acele tablete care merită încercate/achiziționate deoarece sunt ieftine și pot fi cadoul ideal de Crăciun. Spre deosebire de multe tablete în acest buget aceasta promite o autonomie mai mare însă tot nu se poate compara cu cea a tabletelor premium cu sunt Asus Nexus 7 sau Samsung Galaxy Tab2 7. Oricum oferă mia multe ore de funcționare decât un un laptop și poate fi un gadget ideal pentru cei care călătoresc. Spun asta deoarece are un ecran generos pentru vizionat filme, navigare web sau pentru a juca jocuri. Chiar dacă nu are o rezoluție mare, veți găsi multe jocuri compatibile (de pe telefoane). Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Are un design simplu

Cam așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă nu are denumirea Plus, nu vine cu un procesor mai mic ci doar cu o memorie de 4GB (modelul Smile Plus are 8GB). În memoria utilizabilă e mult mai mică, de aceea la achiziționarea sa ar fi ideal un card de 8GB (sau poate mai mare). Diferențele între aceasta și predecesoarea sunt doar la capitolul memorie internă, însă diferența de preț trebuie luată și ea în considerare. Deci restul caracteristicilor tehnice sunt cam aceleași: procesor 1GHz Single Core, memorie RAM 512 MB, ecran 7 inci și procesor grafic Mali 400.

La capitolul multimedia oferă: o cameră frontală pentru video chat, un difuzor, suport pentru diverse formate media și ieșire audio. Bineînțeles are port USB de tip mini pentru transferul fișierelor de pe PC și invers. Având în vedere că are doar Wi-Fi, puteți achiziționa un modem 3G pe USB sau să optați pentru opțiunea Wi-Fi hotspot a telefonului. Bineînțeles nu suportă orice modem USB ci doar pe cele din lista furnizată de producător (ZTE MF190, Huawei E1750, Huawei K3520 sau cel oferit chiar de E-Boda).

Bateria de 5200 mA promite o autonomie maximă de circa 5-6 ore, însă în jocuri și filme aceasta scade. Sistemul de operare e Android 4.0 care mi se pare destul de bun și vine cu suport flash, pe când 4.1 are doar HTML5.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare, posibilitatea conectării unui modem 3G, portabil și ușor de folosit.

Minusuri: doar 512 MB.

Concluzie

E-Boda Essential Smile e o alternativă bună la predecesorul și în special dacă vreți să vă luați ulterior un card de memorie. Se descurcă decent în jocurile 3D, însă nu face față celor mai noi apariții deoarece aveți nevoie de un procesor Dual Core.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihai

    Cred ca la sub 600 lei aceasta tableta romaneasca e un best buy indiferent ce ar spune altii despre calitatea ei. Cipul grafic ruleaza teoretic toate jocurile si sunt curios cum va merge Nova 3.

Lasă un comentariu