E-Boda Essential A700, tabletă dual core de 7 inci

E-Boda Essential A700 e o tabletă sub brand românesc care vine în principal ca o alternativă mai ieftină la REVO R90. Procesorul e unul dual core, iar ecranul de 7,85 e unul care are rezoluție 1024×768 pixeli. Deci, dacă e să analizăm specificațiile sale atunci putem spune că e o foarte bună alternativă la iPad mini deoarece are aprox. aceleași specificații.

Modelul acesta e unul care are niște specificații foarte bune, motiv pentru care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un aparat excelent din toate punctele de vedere. Iar, dacă vă interesează designul acestuia atunci din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată.

Gadgetul
Gadgetul

Dacă e să intrăm în detalii legat de tabletă atunci trebuie știut că are procesor Allwinner A23 cu două nuclee și cip grafic Mali 400 foarte capabil. Memoria RAM e de doar de 512 mega de RAM, dar asta nu-i un lucru rău deoarece e suficient. Iar, legat de spațiul de stocare trebui știut că acest model vine cu 8GB memorie din care vreo 6 sunt utilizabili.
Cam ce am scris mai sus sunt principalele lucruri pe partea hardware, iar pe partea soft vine cu sistem de operare Android 4.2 care e unul stabil și ok din toate punctele de vedere.

Plusurile acestui model sunt portabilitatea (bateria ține undeva la 4-5 ore), performanța ok și că sistemul de operare e unul extensibil cu jocuri și aplicații.
Minusurile nu aș putea spune că are deoarece chiar are un cost de achiziție foarte mic.

Deci, modelul acesta l-aș recomanda cuiva interesat de un dispozitiv extrem de portabil cu care ai un acces foarte rapid la informație. Un laptop îl stingi, dar acest dispozitiv e tot timpul pornit și cu câteva comenzi (vocale ori tactile) poți avea acces rapid la ceea ce te interesează… că e vorba de jocuri ori informații de pe net.
Mi-ar fi plăcut să pun și un review video cu acest model, dar din păcate nu am găsit niciunul în acest moment deoarece aparatul e de curând pe piață.

Lasă un comentariu