E-BODA Essential A330, tabletă ieftină de 7 inci

E-BODA Essential A330 e una dintre acele tablete care sunt disponibile în diverse culori. Mai precis, A330 e disponibil pe alb, negru, albastru și roz. Deci poate veți găsi culoarea potrivită iar performanțele sunt destul de ok dacă vă limitați doar la navigare web și aplicații office. Aceasta e o tabletă de tip entry-level, deci nu e o tabletă foarte performantă. Acest aspect e evident din configurația sa și pot spune că unele componente puteau fi mai bune. Ecranul e cel standard dar nu are o rezoluție chiar așa de mică – 600p. Arat[ bine indiferent de culoarea aleasă, dar eu prefer variantele pe negru și alb.

Prețul e același indiferent de culoare și specificațiile, la fel, nu diferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1GHz e o alegere bună chiar și când vine vorba de jocuri, dar să nu vă așteptați la performanțe prea mari. Are și un procesor grafic bun dar care nu e unul foarte performant. Ecranul de 7 inci acceptă gesturi cu până la 5 degete iar rezoluția ecranului e de 1024 cu 600 pixeli. Nu e un ecran HD dar puteți încerca conținut video 480p, de exemplu. O memorie RAM de 512MB pare a fi suficientă dar dacă era de 1 GB era și mai bine.

Memoria internă nu e prea mare când vine vorba de memorie utilizabilă, e mai mică de 8GB. De aceea, vă recomand că folosiți un card de memorie de 8 sau 16GB. Are ca și dotări: o cameră web, slot pentru card, suport media avansat, procesor grafic Mali 400 MP2, WiFi și ieșire audio. Portul USB poate fi folosit pentru a transfera fișiere ori să conectați un periferic (mouse, tastatură ori modem USB).

Pachetul tabletei conține cablul USB și cablul OTG (cel cu care puteți conecta acele periferice). Are un sistem de operare Android iar veriunea e destul de bună – 4.2 Jelly Bean, chiar dacă nu e cea mai recentă.

Plusuri: autonomie maximă de 5 ore, suport OTG, preț atractiv, procesor Dual Core, conținutul pachetului e interesant și altele.
Minusuri: putea să aibă mai multă memorie RAM.

E-BODA Essential A330 e una dintre acele tablete care le puteți lua cu voi când mergeți la lucru ori la școală. Puteți alege să conectați un modem 3G atunci când călătoriți și vreți un plus de conectivitate dar și funcția WiFi hotspot a smartphone-ului e utilă (dacă aveți unul cu acea funcție).

Un comentariu la „E-BODA Essential A330, tabletă ieftină de 7 inci”

  1. Foarte buna. Chiar nu ma asteptam. Cei de la Eboda s-au intrecut pe sine cu un pret foarte mic si cu o tableta foarte performanta pentru cat costa.

Lasă un comentariu