≡ Meniu

E-Boda Essential A300, tabletă ieftină cu Jelly Bean

Tableta E-Boda Essential A300 e o tabletă bună având în vedere procesorul, ecranul și sistemul de operare. Memoria internă e modestă de aceea ar fi bine să luați un card alături de acesta, de aceea unul de 8GB-32GB pare satisfăcător (recomand Kingmax Micro-SDHC 32GB). Veți observa că sunt și accesorii compatibile dar nu și cele cu tehnologie bluetooth deoarece acesta nu are are bluetooth. Astfel nu puteți conecta o tastatură wireless, dar și așa autonomia maximă e de 4 ore. Performanțele ei sunt bune iar de un plus de fluiditate e datorat sistemului de operare Jelly Bean. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Designul nu e prea deosebit, adică e cel cu care ne-am obișnuit și de la alte tablete. Iar, din cauza ecranului de 7 inci cred că o să găsiți o husă bună (vezi huse compatibile), iar dacă nu atunci puteți încerca husa pentru tableta E-Boda A150 7″.

Din față

Din față

Din lateral

Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul său e satisfăcător deoarece are o frecvență de 1GHz și e însoțit de cel grafic – Mali 400. Nu e nevoie de unul mai performant deoarece doar în jocurile noi e nevoie de un plus de performanță. Bineînțeles vorbim de un ecran multi-touch cu rezoluție de 480 cu 800 pixeli. E bună având în vedere diagonala de 7 inci, însă la tabletele cu ecran mai mare e nevoie de o rezoluție mai bună.

Restul configurației e pe măsura prețului: 512 MB RAM și 4GB memorie internă. Deci nu e grozavă dar suficientă pentru cei care nu au mai avut o tabletă sau un smartphone. E dotată cu cameră web, un difuzor, slot pentru card de memorie, ieșire audio pentru căști, USB de tip micro și WiFi. Dacă vreți conectivitate 3G e nevoie de un adaptor special și cablu OTG. Cât despre autonomia sa, e cea cu care ne-am obișnuit – 3-4 ore. Având în vedre că are Android 4.1, oferă destule caracteristici speciale și browser HTML 5.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cred că prețul e cel mai mare avantaj, apoi versiunea sistemului de operare, procesor, posibilitatea introducerii unui card și altele.

Minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

E-Boda Essential A300 e o alternative ce trebuie luată în considerare la un eventual laptop ori PC deoarece prețul e cu mult mai mic și portabilitatea ei. Plus că are WiFi care e o tehnologie la modă care vă permite să accesați gratuit internetul dacă aveți un router wireless sau un hotspot neparolat în apropiere. E o alegere bună pentru cei care nu au un buget prea mare și sunt pasionați de latura multimedia a unui gadget. Deci se adresează tinerilor și nu numai.

{ 6 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Mihai

  E un model foarte bun iar pretul o recomanda. Poate ca unii dintre cei care au cumparat-o vor spune ca nu e prea buna dar nu e asa deoarece primesti mai mult decat platesti. E foarte buna si o recomand.

 • billy

  Mihai are dreptate, la pretul acesta nu prea gasesti oferte, dar ce ofera este mai mult decat decent. Procesor bun, SO bun, wi-fi bun, jocuri, internet si video functionare fara probleme. Minusuri: memorie 512 ram, camera vga 0.3 mpx, autonomie 3-4 ore.

 • Robert

  Sa o achizitionez sau nu? Dati-mi un sfat..

 • Robert

  Se poate conecta o tastatura la ea?

 • Naşul

  În opinia mea, tableta e una bună, iar dacă o să ai grijă de ea atunci o să te țină mult și bine. Se poate conecta tastatură la ea, dar trebuie să fie un model compatibil cu Android.

 • Robert

  Multumesc mult.
  Eu vreau sa ma tina mult,nu vreau prea multa performanta.
  Si sa tina bateria. :))
  Dar ce sa aleg intre Serioux S800 Tab si E-boda Essential A300?

Lasă un comentariu