E-Boda Essential A300, tabletă ieftină cu Jelly Bean

Tableta E-Boda Essential A300 e o tabletă bună având în vedere procesorul, ecranul și sistemul de operare. Memoria internă e modestă de aceea ar fi bine să luați un card alături de acesta, de aceea unul de 8GB-32GB pare satisfăcător (recomand Kingmax Micro-SDHC 32GB). Veți observa că sunt și accesorii compatibile dar nu și cele cu tehnologie bluetooth deoarece acesta nu are are bluetooth. Astfel nu puteți conecta o tastatură wireless, dar și așa autonomia maximă e de 4 ore. Performanțele ei sunt bune iar de un plus de fluiditate e datorat sistemului de operare Jelly Bean. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul nu e prea deosebit, adică e cel cu care ne-am obișnuit și de la alte tablete. Iar, din cauza ecranului de 7 inci cred că o să găsiți o husă bună (vezi huse compatibile), iar dacă nu atunci puteți încerca husa pentru tableta E-Boda A150 7″.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul său e satisfăcător deoarece are o frecvență de 1GHz și e însoțit de cel grafic – Mali 400. Nu e nevoie de unul mai performant deoarece doar în jocurile noi e nevoie de un plus de performanță. Bineînțeles vorbim de un ecran multi-touch cu rezoluție de 480 cu 800 pixeli. E bună având în vedere diagonala de 7 inci, însă la tabletele cu ecran mai mare e nevoie de o rezoluție mai bună.

Restul configurației e pe măsura prețului: 512 MB RAM și 4GB memorie internă. Deci nu e grozavă dar suficientă pentru cei care nu au mai avut o tabletă sau un smartphone. E dotată cu cameră web, un difuzor, slot pentru card de memorie, ieșire audio pentru căști, USB de tip micro și WiFi. Dacă vreți conectivitate 3G e nevoie de un adaptor special și cablu OTG. Cât despre autonomia sa, e cea cu care ne-am obișnuit – 3-4 ore. Având în vedre că are Android 4.1, oferă destule caracteristici speciale și browser HTML 5.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cred că prețul e cel mai mare avantaj, apoi versiunea sistemului de operare, procesor, posibilitatea introducerii unui card și altele.

Minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

E-Boda Essential A300 e o alternative ce trebuie luată în considerare la un eventual laptop ori PC deoarece prețul e cu mult mai mic și portabilitatea ei. Plus că are WiFi care e o tehnologie la modă care vă permite să accesați gratuit internetul dacă aveți un router wireless sau un hotspot neparolat în apropiere. E o alegere bună pentru cei care nu au un buget prea mare și sunt pasionați de latura multimedia a unui gadget. Deci se adresează tinerilor și nu numai.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „E-Boda Essential A300, tabletă ieftină cu Jelly Bean”

  1. E un model foarte bun iar pretul o recomanda. Poate ca unii dintre cei care au cumparat-o vor spune ca nu e prea buna dar nu e asa deoarece primesti mai mult decat platesti. E foarte buna si o recomand.

  2. Mihai are dreptate, la pretul acesta nu prea gasesti oferte, dar ce ofera este mai mult decat decent. Procesor bun, SO bun, wi-fi bun, jocuri, internet si video functionare fara probleme. Minusuri: memorie 512 ram, camera vga 0.3 mpx, autonomie 3-4 ore.

  3. În opinia mea, tableta e una bună, iar dacă o să ai grijă de ea atunci o să te țină mult și bine. Se poate conecta tastatură la ea, dar trebuie să fie un model compatibil cu Android.

  4. Multumesc mult.
    Eu vreau sa ma tina mult,nu vreau prea multa performanta.
    Si sa tina bateria. :))
    Dar ce sa aleg intre Serioux S800 Tab si E-boda Essential A300?

Comentariile sunt închise.