E-Boda Essential A150

În cazul în care ți-ai dorit o tabletă, dar nu ai avut bani de una îți recomand modelul E-Boda Essential A150 deoarece e un model performant care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Iar, pe acești bani primești un model nou de tabletă cu ecran de 7 inci, procesor de un giga și OS Android 4. Mie nu mi se pare deloc mare, iar despre producător-importator trebuie precizat că e unul românesc. Pot spune că vine ca o alternativă ok la Supreme X80.
Cred că ar fi cadou perfect pentru persoane pasionate de navigat pe Internet sau citit știri online deoarece cam acesta ar fi scopul principal al unui tablet. Jocurile vor merge și ele destul de bine datorită procesorului puternic.

Poze

E-Boda Essential A150 arată foarte bine, iar acest lucru poate fi remarcat din poze. E un model cu fața neagră și spatele gri. Ecranul de 7 inci nu e deloc mare și datorită dimensiunii sale medii are o greutate mică de 330g, pe când alte modele au peste 500. Despre ecran mai ar trebui precizat că e unul foarte clar datorită rezoluției mari de 800 pe 480 pixeli.

Din față

Specificaţii tehnice

E foarte bine că E-Boda e intrat pe piața tableturilor deoarece Essential A150 e foarte reușit. Nu doar prețul o recomandă, ci și detaliile tehnice. Pe partea de hardware are un procesor rapid de 1Ghz, ecran măricel de 7 țoli, 512 mega memorie RAM și suport pentru carduri de până la 32 de giga. Partea software e reprezentată de sistemul de operare de la Google, adică Android.

Păreri pro şi contra

Pro: portabilitatea e foarte bună deoarece bateria ține mult (5 ore) și pentru că greutatea gadgetului nu e deloc mare; playerul integrat e foarte capabil deoarece poate reda o mulțime de tipuri de fișiere; are un difuzor, deci ai sunet; browser-ul are suport HTML5, deci o să vezi clipurile de pe YouTube.
Contra: memoria internă de 4GB e cam mică.

Concluzie

Modelul din acest articol e unul dintre cele mai ieftine tablete de pe piață, dar nu e doar ieftin și excepținal de bun. Bateria ține maxim 5 ore, dar pentru a avea o autonomie crescută e recomandat să ai grijă să o formatezi corespunzător. Fiind un model de curând apărut nu sunt preview-uri pe YouTube, dar când o să apară voi pune unul.

Lasă un comentariu