E-Boda Eruption V200 Dual SIM, smartphone performant și ieftin

E-Boda Eruption V200 Dual SIM e un smartphone Dual SIM reușit ca și design și performanțe. Poate fi considerat ca fiind un smartphone High-End având în vedere procesorul Quad Core de 1.2GHz, ecranul generos, sistemul de operare Android 4.1 și 1GB RAM. Doar memorie internă e cam mică și care era bună dacă era de 8GB, dar se poate opta fără nici o problemă pentru un card Kingmax Micro-SDHC 16GB. Deci puteți ieși mai ieftin cu un telefon cu memorie internă mică și cu un card suplimentar. Chiar și prețul său e unul foarte bun, dar din păcate astfel de telefoane nu primesc prea multe upgrade-uri la software. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față dă impresia de HTC, însă spetele e unul lucios de aceea o husă ar fi bine venită (ca să nu se formeze amprente ori să nu atragă prea mult pref).

Din față
Din față
Spatele
Spatele

Specificații tehnice

Ecranul e unul cu Touchscreen deci acceptă gesturi și nici nu are multe butoane fizice, dar are cele 3 butoane senzitive care pot fi găsite și la alte telefoane. Procesorul Quad Core o să devină standard pe viitoarele smartphone-uri și e bun pentru jocuri cât timp are și un procesor grafic bun. Ecranul de 4.5 inci are o rezoluție bună dar și unghiuri bune datorită panoului IPS. Ecranele cu IPS sunt cele mai apreciate datorită clarității.

Slotul pentru card suportă carduri de până la 32GB, dar nu cred că veți avea nevoie de unul mai mare de 8 sau 16GB. E dotat cu diverse tehnologii de comunicații, dar sunt același ca la oricare alt smartphone. Deci are și 3G și WiFi, iar dacă navigați pe web acasă, vă recomans să luați un router pentru a nu mai opta pentru încă un abonament la internet. Iar viteza la internet e mai mare prin WiFi decât prin 3G dacă aveți semnal bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor Quad Core, ecran de 4.5 inci, autonomie bună pentru un Dual SIM, Android Jelly Bean, 1GB RAM și cameră foto de 8MP.
Minusuri: spate lucios și 4GB.

Concluzie

Acest E-Boda Eruption V200 e un telefon Dual SIM nou cu caracteristici și dotări peste așteptări, dacă luăm în considerare prețul. Pentur cei care dețin 2 cartele sau care își schimbă telefonul o data pe an, acesta e cea mai bună alegere.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „E-Boda Eruption V200 Dual SIM, smartphone performant și ieftin”

  1. buna ziua va apreciez foarte mult pentru sfaturile pe care le spuneti despre orice telefon care apare,siapelez si eu la d-voastra pentru un sfat la cumparerea unui telefon.initial m-am oprit la acest eboda 200,la zte v970 si la allview p5 alldro.ce imi recomandati?pentru un buget cam la 800 lei.multumesc

Comentariile sunt închise.