Dyson V12 Slim Detect Absolute, aspirator vertical cu iluminare

Dyson V12 Slim Detect Absolute pare să fie unul dintre cele mai performanțe și compacte soluții de la acest brand. Evident că mai există și modelul V15 cu un plus de putere dar poate că nici nu veți avea nevoie de cel mai puternic aspirator deoarece nu prea aveți covoare prin casă. Dacă ați mai avut un aspirator fără fir și nu ați fost mulțumit fie de autonomie, fie de calitate, atunci ar trebui să optați pentru un brand diferit. Dyson oferă doar soluții cu un raport calitate/preț excelent, de aceea prețurile pot să pară cam piperate.

Sunt numeroase branduri care oferă soluții de buget, însă nu cred că vă mai doriți un aspirator care să mai dezamăgească, plus că nu mai vreți să folosiți și cel clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Chiar dacă la prima vedere arată ca și restul, la interior veți avea alte componente, plus niște accesorii foarte importante ca îmbunătățesc rezultatele, adică locuința va fi mai curată fără prea mult efort. Fiecare accesoriu trebuie folosit pentru ce a fost conceput și acestea pot fi văzute în imaginea de sus. Nu voi intra în detaliu aci i deoarece le vedem la multe aspiratoare Dyson, deci nu prea veți face vreun compromis când veți alege modele potrivit pentru voi.

La prima vedere Dyson V12 Slim Detect Absolute poate părea cam fragil, însă nu este cazul aici deoarece are componente de ultimă generație și o construcție suficient de robustă. Din numele său reiese faptul că este puțin mai compact și se vede și din dimensiuni, dar asta ar presupune că are și un recipient de colectare mai mic. Deci la acest capitol veți face un mic compromis, însă nu și la restul:

  • motor Hyson Hyperdymium care este foarte popular.
  • tehnologie de aspirare ciclonică numită Root Cyclone. La alte branduri este puțin diferită însă principiul este relativ același.
  • baterie cu autonomie maximă de 60 minute și nu veți simți vreo pierdere de putere semnificativă când ajunge la o valoare scăzută.
  • sistemul de filtrare este eficient – reține 99.99% din particule dar numai până în 0.3 microni.
  • unele accesorii vin cu filamente din carbon, altele cu iluminare, pentru diverse situații și rezultatele se văd.

Concluzie

Cu alte cuvinte, nu cred că veți mai trece la aspiratorul clasic, plus că fiabilitatea este și ea pe măsură la anumiți producători. Pentru cei cu un buget mult mai mic, le-aș recomanda Roborock H7.

Te-ar mai putea interesa