Dyson V12 Laser Slim Absolute, aspirator vertical fără fir

Aspiratorul vertical fără fir din imaginea de jos reprezintă segmentul de top, fiind vorba de modelul Dyson V12 Laser Slim Absolute. Acesta are un preț pe măsură, însă tot sunt utilizatori interesați de astfel de soluții pentru că oferă cele mai bune caracteristici și tehnologii de pe piață. Dacă nu vă doriți anumite dotări, puteți alege variante din serii mai accesibile, însă nu aș alege alt brand deoarece fiabilitatea nu este aceeași. Ar mai fi și alte aspecte care pot fi diferite, iar un exemplu ar fi accesoriile.

Costă destul de mult însă vorbim de o serie de top cu sisteme de aspirare, filtrare și golire a recipientului ceva mai bine gândite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă sunteți o persoană cu pretenții, atunci doar acest model vă poate fi pe plac în special că oferă o greutate mai mică, o putere de aspirare puțin mai mare, autonomie generoasă, un design mult mai compact, multe accesorii. Am menționat acestea pentru că l-am comparat cu seria V10 tot de la Dyson (modelul Dyson V10 Absolute). Nici nu poți compara aspiratoarele de la acest brand cu cele de la alte branduri, în special dacă vezi ce accesorii sunt incluse. Vedem accesorii speciale pentru situații speciale, iar cel pentru îndepărtarea părului animalelor și cel cu lase chiar mi se par interesante.

Chiar dacă a scăzut în dimensiuni, motorul a rămas la fel de puternic, însă capacitatea de colectare a scăzut. Aspiră ceva mai bine decât alte aspiratoare verticale și are un sistem de filtrare ultramodern, adică sunt reține particule până la 0.3 microni.

Concluzie

Cu siguranță, nu veți mai trece la aspiratoare clasice după cel veți încerca pe acesta. Dyson V12 Laser Slim Absolute reprezintă segmentul de top și mai sunt câțiva producători concurenți, însă nu sunt atât e specializați ca și acesta și se vede după numărul de aspiratoare disponibile (mult mai puține decât Dyson). Există un tabel cu toate modelele sale și unde să văd mai bine diferențele între ele, însă sunt ceva mai multe asemănări decât diferențe. Deci nu aveți cum să greșiți chiar și dacă alegeți un V10, doar că nu beneficiați de toate dotările noi.

Te-ar mai putea interesa