Dyson Cyclone V10 Extra, aspirator vertical fără fir

Aspiratoarele verticale pot fi de mai multe tipuri însă când aveți un buget suficient de mare, atunci trebuie să vă orientați spre modele mai performante. Dyson Cyclone V10 Extra poate fi o opțiune foarte bună datorită designului foarte compact și specificațiilor tehnice. Poate că are un preț cam piperat pentru un aspirator portabil, însă nu este unul oarecare deoarece are numeroase accesorii, un design foarte compact și autonomie peste medie. Este un aparat care merită lăudat deoarece este oferit de un brand foarte cunoscut pentru calitatea oferită, să nu mai spun și că fiabilitatea este și ea pe măsura așteptărilor.

Probabil că nu este cel mai vândut model deoarece are un preț cam mare, însă nu prea ai ce să-i reproșezi și mai jos veți vedea de ce. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă ar fi să-l comparăm cu modele care au fost pe piață de mai mult timp, adică mă refer la modelele anterioare, Dyson V8 Absolute+ este cam în același buget și ar fi bun pentru a vă face o idee. La prima vedere vedem că:

  • ambele sunt excelente pentru iubitorii de animale, adică adună fără probleme părul iar acel cap special joacă un rol important (nu doar puterea de aspirare). Au stație de andocare pentru perete și un sistem de golire a recipientului destul de bine gândit pentru ca praful să nu se împrăștie prin locuință. Accesoriile sunt cam aceleași pentru ca voi să puteți aspira orice și oriunde.
  • puterea de aspirare este în favoarea modelului de sus, la fel și capacitate de colectarea a prafului (cu 200 ml mai mult).
  • autonomia este cu 20 minute mai mare, însă acea valoare oferite de brand este cea maximă și scade cu mult dacă folosiți doar treapta maximă de aspirare.

Concluzie

Dyson Cyclone V10 Extra este un model care cred că va fi destul de popular în perioada următoare în special că oferă niște specificații ceva mai bune. Poate fi folosit ca un aspirator portabil, adică detașați acel tu și puteți pătrunde chiar și în mașină.

Te-ar mai putea interesa