Dual-Sim Allview S4 Steel B

Acest telefon mobil Dual-Sim Allview S4 Steel B Negru/Alb e un model nou prezentat de acest producător român și e unul cu suport pentru două cartele SIM. Din păcate nu e vorba de un smartphone sau de un telefon performant ci de unul destul de simplu și ieftin care se adresează celor care doresc să efectueze convorbiri și să trimită mesaje adică comunicării. Are o carcasă metalică vopsită fie pe negru fie pe alb iar interfața softului se potrivește perfect cu designul său. Dar dacă vreți un telefon cu care să navigați pe net, să ascultați muzică dar și altele atunci Allview Q2 Cloud e alegerea corectă în special că diferența de preț e de vreo 190 de lei. Eu sincer aș merge pe varianta mai scumpă deoarece are mufă universală pentru căști (3.5 mm), tastatură QWERTY, autonomie mai bună și WLAN n de până la 150 Mbps. Dar dacă vreți să vă mențineți în acest buget nu cred că aveți vreo alternativă de la un alt producător. Spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

E un gadget ce încape în orice buzunar și cântărește doar 89 de grame. Ecranul TFT de 2.2 inci suportă o rezoluție de 240 cu 320 pixeli. La capitolul multimedia vine cu un difuzor mono, mufă pentru căști (sunet stereo), cameră foto de 3.2 MP cu blitz LED și suport pentru carduri de memorie. Are conectivitate bluetooth 2.0, GPRS și USB 2.0. La capitolul memorie stă destul de rău deoarece memoria internă e insuficientă dacă vă gândiți să stocați niște melodii. Motiv pentru care are suport pentru carduri T-Flash sau microSD de maxim 4 GB.

Alte caracteristici ale acestui telefon Allview S4 Steel sunt: Java J2ME, radio FM, funcția reportofon, alarmă etc. S4 Steel B folosește un acumulator Li-Ion de dimensiuni mici – 600 mAh – și care oferă o autonomie de 120 de ore în regim așteptare și 3 ore de convorbiri. În pachetul său veți găsi acumulatorul de 600 mAh, încărcător universal Allview, husă, căști și manualul de instrucțiuni.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: acces gratuit la magazinul de aplicații AplyStore care poate fi accesat din meniul telefonului, toate accesorile necesare sunt incluse în pachetul telefonului, carcasă rigidă, ușor de folosit, suport pentru două cartele etc.

Minusuri: autonomia putea fi mai mare.

Concluzie

Acest Allview S4 Steel B e unul dintre cele mai ieftine Dual-SIM-uri de pe piață și care are are un raport calitate/preț foarte, motiv pentru care nu văd de ce nu optați pentru acesta dacă nu doriți un model mai scump.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Dual-Sim Allview S4 Steel B”

 1. Am acest telefon in varianta neagra.
  Este ok ca setari si soft.
  Inca calitatea carcasei, mai exact a plasticului de pe laterala, este execrabila. Dupa nici 2 luni d ela utilizare s-a crapat in 2 locuri.
  La service au refuzat sa il repare, se pare ca pantru plastic trebuie sa platesti, reclama eroare de utilizare. Argumentand cu ANPC-ul i-am convins pe cei de la Brasov sa il repare pe garantie.
  Cand eram pe cale sa ma declar multumita de servcii l-am primit din service. Surpriza! Fata metalica era schimbata, acum aveam una lovita, zgariata si murdara. PLasticul pe care l-au inlocuit este la fel de prost ca primul, carcasa nu sta bine, cred ca se va rupe in curand.
  Evitati pe cat posibil aceasta firma!

Comentariile sunt închise.