Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dual-Sim Allview Q2 Cloud

Cei de la Allview au scos un telefon business care e telefonul mobil Dual-Sim Allview Q2 Cloud. Nu vine cu sistem de operare Android (probabil pentru a fi cât mai ieftin), dar funcţiile telefonului poate fi expandate cu aplicaţii şi jocuri.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi şi în opinia mea e un mobil cu suport pentru două cartele extrem de ieftin, iar costul mic de achiziţie nu înseamnă că e un telefon prost, ci că are are un ecran ceva mai mic decât al telefoanelor de genul smartphone şi un sistem de operare propriu. Chiar dacă e un gadget care costă puţin nu însemană gă garanţia e de 1 an deoarece e de 2 ca la orice produs de calitate.

Poze

Cutia

Telefonul

Specificaţii tehnice

Acest Dual-Sim Allview Q2 Cloud are un ecran mic de 2,4 inci dar rezoluţia de 320 pe 240 pixeli e una ok, iar numărul de culori e şi el bun deoarece are 16 milioane.

Pozele făcute cu aparatul de faţă sunt destul de bune deoarece camera are o rezoluţie de 3,2 megapixeli, dar această cameră nu poate filma 720p, ci doar 480p la 30 cadre pe secundă. Dacă tot vorbesc despre camere cred că ar trebui să menţionez că are şi o cameră secundară care poate fi folosită cu succes la convorbiri prin 3G deoarece are şi suport 3G.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are o tastatură completă (qwerty), preţul nu e mare şi suportă maxim două SIM-uri. Un alt plus e şi suportul pentru reţeaua 3G, iar sistemul de operare, chiar dacă nu e Android sau Windows Phone, e unul cu efecte 3D care arată bine şi pe care merg jocurile şi aplicaţiile făcute în Java (aplicaţii pentru Facebook, Yahoo etc). De asemenea chiar dacă e un telefon românesc, aspectul lui e de nota 10.
Contra: nu are ecran senzitiv şi despre ecran pot spune că e cam mic. Ar fi fost interesant dacă avea OS-ul de la Google, dar asta cred că-i urca preţul undeva la 600 lei.

Concluzie

Celularul Allview Q2 Cloud e un model nou realizat de braşovenii de la Allview despre care pot spune că îmi place ce poate face. Are chiar şi cameră performant, iar memoria internă de până la 50 mega poate fi extinsă cu carduri de memorie de până la 32 de giga.

Din clipul de sus se poate vedea că telefonul arată chiar foarte bine, iar conţinutul pachetului e satisfăcător.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marian

    Il am de aproape un an si nu m-a lasat balta nici o secunda.

  • alina

    buna ziua.caut sa cumpar acest telefon in stare buna,ofer 100 lei plus un telefon la alegere dintre nokia c3 sau vodafone 555 blue ambele foarte bune.accept doar din timisoara.contact tel. …

Lasă un comentariu