Dual-Sim Allview P6 Quad, telefon mobil de top

Un telefon foarte bun cu brand românesc pe el e acest Dual-Sim Allview P6 Quad. Față de Allview P6 Dual Core acesta are procesor cu patru nuclee, iar asta presupune un spor de performanță în multitasking și jocuri. Un alt smartphone care a beneficiat de versiune Quad e P5 – P5 Quad. Dacă te interesează atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un telefon realizat pe o platformă hardware modernă.

Aspect

Față de P6 Stony nu se poate sesiza vreo diferență pe partea estetică, diferența fiind doar la interior… acolo unde are loc toată magia.

Din față
Spatele

Caracteristici tehnice

Hardware-ul e unul de top și sincer nu prea ai nevoie de astfel de capabilități decât dacă te joci acele jocuri cu grafică beton de pe Android Play Store/Android Market. Bateria să nu credeți că ține mai puțin deoarece tot atât ține, adică între 5 ore și 3 zile… în funcție de cât de mult îl folosiți.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că are caracteristici de top, soft nou și preț imbatabil. Cu ce are în el puteți să vă jucați o gamă largă de jocuri, iar sistemul de operare la zi o să vă lase să instalați diferite aplicații. Prețul nu trebuie deloc neglijat deoarece nu găsești așa ceva la Samsung, HTC sau Nokia deoarece telefoanele lor sunt mult mai scumpe. Stă bine la portabilitate deoarece are o greutate de 130 grame (circa), iar bateria ține mult… după cum ziceam mai sus.

Concluzie

În rest, post spune că acest telefon va fi la fel de popular precum P6 Stony deoarece are toate ingredientele necesare pentru a reuși. Nu are probleme, însă precum la orice telefon cu Android e bine să nu-l lăsați să se descarce mai mult de 5% (deci să-l încărcați când e la 5-10%) deoarece s-ar putea să pornească foarte greu la următoarea pornire și să aveți senzația că nu mai pornește ori că nu se încarcă. E ceva normal, iar acest lucru e caracteristic tuturor smartphone-urilor moderne și e cauzată în principal de memoria bateriei.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Dual-Sim Allview P6 Quad, telefon mobil de top”

  1. Foarte bun! Il am de 2 zile si pot spune ca inca nu s-a descarcat bateria desi l-am folosit destul de intens. Recomand cu caldura.

  2. are o viteza de lucru uimitoare; paginele de web si aplicatiile se deschid aproape instantaneu; Calitatea sunetului in convorbire cat si in redarea de fisiere audio este excelenta;in mare parte acest fapt se datoreaza amplificatorului audio Yamaha, cu care este dotat telefonul;In plus, suporta aproape toate formatele audio si video populare.

  3. am investit in calitate! chiar isi merita banii! pe langa designul remarcabil are specificatii si functii foarte bune; touchscreenul este Gorilla Glass de tip 2, este foarte receptiv la comenzi, nu da rateuri; in ceea ce priveste camera face poze bune; memoria interna este mai mult decat suficienta -4GB!

Comentariile sunt închise.