Dual-Sim Allview P3 Alldro

Telefonul mobil Dual-Sim Allview P3 Alldro cunoscut ca P3 Alldro e o variantă mult îmbunătăţită a P1 şi venind cu un ecran superior, mai multă memorie RAM, cameră cu mai mulţi megapixeli şi altele. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » superior variantelor precedente, însă trebuie recunoscut că şi capabilităţile lui sunt superioare şi nu se face de ruşine. Nu văd o problemă la instalarea Android Market şi a altor aplicaţii din moment ce are procesor ARM 11. Faptul că are Android 2.3 înseamnă că are cel ma nou Android stabil. (Există şi Android 4, însă încă nu e stabil şi de aceea e întâlnit doar pe câteva dispozitive.) Se pare că variantele 1 şi 2 au avut succes şi de aceea s-au decis să treacă la 3 care nu dezamăgeşte la niciun capitol.

Poze

Se poate vedea că arată diferit de modelele precedente. Vine pe negru însă e în lucru o variantă pe alb, asta conform celor de la Allview. Butoanele, amplasate în partea inferioară ca la orice mobil, arată similar celor de la telefoanele HTC şi cred că asta e un lucru bun.

Aşa arată telefonul mobil
Meniul telefonului

Specificaţii tehnice

P3 Alldro are un ecran de 4,1 inci cu o rezoluţie de 480 pe 800 pixeli, iar acest ecran poate reda 16 milioane de culori. Faţă de celelalte P-uri, acesta are dublu memorie RAM, adică 512 şi atsa se va vedea probabil în jocuri. Camera e una de 8 megapixeli şi vine cu bliţ de tip flash LED, putând filma 720 pe 480 pixeli.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine semănând destul de mult cu telefoanele HTC; preţul nu e mare având în vedere că are capabilitate dual-sim cu suport stand-by; fiabilitatea e crescută de garanţia de 2 ani care poate fi mărită la 4; are 3G pentru apeluri video şi Internet mai rapid (are şi wi-fi pentru ‘net pe gratis); puteţi să-l folosiţi pe post de GPS din moment ce are această funcţie.
Contra: procesorul are doar 600 şi ceva de megaherţi fiind ca procesorul unui Gio.

Concluzie

Acest P3 e generaţia a treia de telefoane cu suport pentru două cartele de la Allview care să aibă instalat Android şi se remarcă printr-un design mai reuşit decât variantele anterioare. Din clipul de alături o să vă faceţi o părere despre cum arată şi despre meniurile telefonului. Meniurile sunt specifice lui Android versiunea 2.3.5. În mare parte o să vedeţi din acest preview ce poate. Eu nu am ce comenta, dar poate se gândesc ca la varianta P4 să pună sigla Allview doar pe spate. (Nexus are sigla Samsung pe spate şi trebuie spus că arată mai bine aşa.)

Te-ar mai putea interesa

13 comentarii la „Dual-Sim Allview P3 Alldro”

 1. Procesorul e cam mic si din cate mi se pare nu e dual core insa nu cred ca inca e nevoie de mai multa putere de procesare pentru un telefon. Cred ca treaba cu dual core e mai mult de marketing si pare sa prinda la public.

 2. Producătorul spune că aparatul are GPS si pentru a functiona fara conectare la Internet trebuie sa ai instalat un program de navigatie cu harti. Sper ca te-am putut ajuta.

 3. Intrebare: daca vbesc pe sim1 si sunt pe sim2 imi da inchis sim2 sau suna in casca…stie careva? allview e cumva firma romaneasca?

 4. .ptr silviu! am cumparat telf ieri (19.03.2012) daca te apeleaza cineva de pe sim2 cand Tu vrb pe sim1 vei fi avertizat in casca (precum apelurile in asteptare)
  ptr romeo : da functioneaza iGO 8 (ps eu am instal 8.4)

 5. aplicatia de skype nu functioneaza
  nu se poate instala adobe flash player 11 si deci nu poti folosi internet TV
  sopcast player nu se instaleaza deci iarasi internet tv nu merge
  jocurile cu formate hd nu merg
  camera este ok daca ai grija sa nu i-ti tremure mana ca nu ai stabilizator
  gps recomand sa activati in prezenta unei retele wirles ca alfel o sa incarce coordonatele cand ajungi la destinatie pana acum atat am descoperit in 30 zile

 6. @ Bogdan, probleme cu el ? totul functioneaza perfect, nu e problema cu un sim, ca nu ai semnal si asa mai departe ? ceva nemultumiri ?

 7. am luat unul in aprilie.mi l -a confiscat fiica si m-am ales cu un nokia e 5 al ei.alte comentarii?

 8. salut. as vrea sa stiu despre defecte multa lume spune ca nu e bun de nimic de ex: se blocheaza /merge sacadat (lag) touchscreen-ul nu mai raspunde /telefonul „moare” as vrea sa stiu daca afirmatiile sunt adevarate sau sunt din cauza ca telefonul nu a fost tratat corespunzator

 9. Am acest telefon de o luna si pot spune ca sunt multumit pe deplin de el Inainte am avut un samsung galaxy s2, dar avand nevoie de 2 cartele si nedorind sa ma car cu 2 telefoane dupa mine,am foat nevoit sa il vand si sa aleg aceasta varianta…bineinteles,nu se poate compara cu s2 la camera si la felul in care se misca telwfonul cu mai multe aplicatii pornote,dar este odeal pentru suportul dual sim. In concluzie,il recomand,isi merita banii!

 10. Bogdan,cum dau de tine? sunt curios cum merg apelurile in asteptare de pe un sim pe altul ! ce setari tre sa i faci?

Comentariile sunt închise.