Dual-Sim Allview M6 Stark

Telefonul mobil Dual-Sim Allview M6 Stark se prezintă foarte bine venind în două „culori” cum ar fi Negru/Albastru şi Alb/Verde. Suportând două cartele se poate spune că e un telefon tradiţional Allview deoarece eu din câte ştiu toate telefoanele lor sunt de genul. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi → e foarte ieftin şi nu-mi amintesc să fi văzut un mobil mai ieftin ca acesta. Numele telefonului e unul interesant aducând a maşină BMW seria 6. Nu ştiu dacă este un telefon pentru cei care au astfel de maşini, dar cu certitudine e că e un telefon pentru oricine.

Poze

Se vede că acesta arată destul de bine, iar chiar dacă are o cameră de doar 1,3 megapixeli, pozele vor fi destul de bune. Aspectul exterior e unul plăcut şi nu se pate spune că este un telefon extravagant.

Aşa arată telefonul
Camera e decentă

Specificaţii tehnice

Allview M6 Stark nu e un celular inteligent cu ecran senzitiv şi nici nu are 3G, însă are suport pentru două cartele (s-ar putea să aibă suport stand-by), mufă pentru căşti de 3.5 mm, bluetooth şi microUSB. Ecranul e unul nici prea mic şi nici prea mare având doar 2 inci (rezoluţie de 176 cu 220 pixeli), însă are 262 de mii de culori. Memoria internă e cam mică, dar având suport pentru carduri nu sunteţi limitaţi la vreun anumit număr de molodii putând să puneţi câte melodii doriţi (cardul suportă până la 16 giga). Acumulatorul de 950 mAh poate furniza circa 4.5 ore de convorbiri şi 230 de ore în regim stand-by.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine venind pe alb sau negru (îmi place mai mult modelul negru); vine cu suport pentru două SIM-uri; preţul e foarte mic; vine cu o garanţie de 2 ani ceea ce e foarte bine.
Contra: nu vine cu Android cum e P3 şi nici nu e specificat ceva despre dual stand by sau modelu de aşteptare între cartele.

Concluzie

Dacă vrei cel mai ieftin Dual SIM de pe piaţă atunci ar trebui să te intereseze acest Allview M6 Stark. Va fi uşor de folosit de oricine deoarece nu e cu meniuri complicate cum sunt alte modele de telefoane de la alţi producători cunoscuţi. Citirea manualului de utilizare nu cred că e necesară fiind un telefon care pur şi simplu merge fiind oarecum „plug and play”. Dacă vreţi să cumpăraţi un telefon pentru o persoană în vârstă atunci acesta ar fi unul dintre modelele pe care eu le recomand.

Un comentariu la „Dual-Sim Allview M6 Stark”

Lasă un comentariu