Dual-Sim Allview F3 Sensy

Aş putea spune că românii de la Allview sunt experţi în telefoane cu suport pentru două cartele, iar telefonul mobil Dual-Sim Allview F3 Sensy e un exemplu. E destul de asemănător cu Q1 GET, dar are tastatură pe ecran, deci suport touch. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Meniu
Muzica

Specificaţii tehnice

Allview F3 Sensy e un celular cu ecran touchscreen, iar tastatura lui e de tip Qwerty pe ecran. Nu are suport 3G, dar are o greutate de sub 100 grame. Sistemul de operare nu e nici el unul care să fie cunoscut, dar îşi face treaba. Era interesant dacă venea cu Android deoarece e un OS extensibil prin aplicaţii complexe şi jocuri foarte interesante. Memoria ROM, adică cea internă e de 43 de mega şi poate fi extinsă cu carduri de tip micro SD până la 8 giga. Ecranul are 3,2 inci, o rezoluţie de 240 pe 400 pixeli şi suport senzitiv. La capitolul conectivitate sau porturi acest mobil are bluetooth, wireless şi micro USB.

Camera foto are o rezoluţie de 3,2 megapixeli şi poate filma 720 pe 560 pixeli (pare că filmează HD, dar nu e aşa).
Bănuiesc că bateria ţine destul de mult din moment ce e una de 1000 mAh şi e de tip Litiu Ion. Datele oficiale legate de autonomie sunt durata de convorbire de 320 de minute şi durata în regim de aşteptare de 130 de ore. Pentru navigat pe internet aveţi la dispoziţie browser-ul Opera 10.
Telefonul are radio FM, suport java (J2ME) şi funcţie reportofon (înregistrarea poate fi salvată în format amr, mp3, wav, midi şi aac). Sar-ul e undeva la 0,35 W/kilogram.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, are suport DualSIM, memoria poate fi extinsă cu carduri de memorie
Contra: nu are OS Android cum are modelul Alldro P1.

Preţuri (cel mai mic preţ)

329 lei e un preţ aproximativ pentru acest telefon mobil românesc şi în opinia mea e foarte bun. Q1 GET e o alternativă care nu are ecran senzitiv, dar are tastatură fizică completă.

Concluzie

Telefonul Dual-Sim Allview F3 Sensy e unul dintre telefoanele cu suport pentru două cartele de anul trecut şi recent şi-a făcut apariţia şi în oferta magazinelor online mai cunoscute la preţuri acceptabile. Sistemul de operare e unul interesant deoarece seamănă mult cu Android când vine vorba de animaţii, dar tot nu e OS-ul de la Google şi ar fi interesant dacă ar face telefoane şi cu acest sistem.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Dual-Sim Allview F3 Sensy”

  1. sunt interesat ca aschizitionez acest produs, dar cam cat tine bateria ? (2-3 apeluri scurte pe zi +internet)

Comentariile sunt închise.