Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dual-Sim Allview F2 Crony

Dacă eşti în căutarea unui Dual Sim ieftin atunci telefonul mobil Dual-Sim Allview F2 Crony ar fi răspunsul. E făcut de români şi ar fi recomandat de dotări cum ar fi camera cu flash, playerul audio integrat şi multe programe utile. Printre programele utile se numără Ebuddy şi Snaptu, iar dacă vrei mai multe aplicaţii atunci există un market asemănător Android Market care se numeşte Aply Store (făcut de Allview) şi conţinu aplicaţii compatibile cu dispozitivul de faţă.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e unul decent având în vedere ce poate mobilul. Din păcate nu are 3G, dar nu cred că asta doriţi de la un telefon cu suport pentu două cartele.

Poze

Alături găsiţi câteva poze cu meniul telefonului. Meniul e foarte asemănător cu cel de la Android şi pot spune că mie îmi place.

Pe masă

Meniul

Specificaţii tehnice

Acest Dual-Sim Allview F2 Crony arată foarte bine şi deşi nu vine cu Android, i se pot instala aplicaţii foarte avansate şi capabile din AplyStore.

Puteţi capta chiar şi poze de calitate cu camera de 3,2 megapixeli din dotare care are blitz, iar pozele le puteţi vizualiza pe ecranul de 3 inci cu o rezoluţie de 240 pe 400 pixeli. Dacă memoria internă de 63 mega se va umple atunci puteţi ataşa un card de maxim 16 giga pe care puteţi stoca pozele sau melodiile. De asemenea puteţi încăra melodii pe telefon prin intermediul unui cablu USB (are port micro USB) sau prin bluetooth.

Păreri pro şi contra

Pro: pentru a vă “omorî” timpul aveţi la dispoziţie un player audio destul de capabil, iar dacă nu aveţi muzică pe el atunci puteţi asculta chiar şi la radio. Are ecran snezitiv şi o greutate de sub 80 de grame şi acestea ar fi alte două plusuri.
Contra: chiar dacă are o bibiliotecă dedicată (cu aplicaţii) tot nu e un smartphone.

Concluzie

Allview F2 Crony e ceea ce cauţi dacă vrei un telefon în care poţi pune două cartele. Poate fi folosit cu succes pentru a actualiza reţelele sociale sau pentru a face poze de foarte bună calitate atât ziua cât şi noaptea (are blitz).

Un clip oficial de prezentare al telefonului F2 Crony care e un preview al funcţiilor dispozitivului. Se va putea vedea din filmare că are chiar şi suport pentru widget-uri ceea ce e un lucru foarte avansat.

P.S.: Mă întreb de ce nu au optat pentru Android şi răspunsul ar putea fi pentru că au intenţionat să facă un telefon cât mai ieftin posibil fără a fi nevoiţi să plătească diferite licenţe.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Linda

    buna ziua. am acest telefon F2 crony imediat de un an si sunt multumita de el. nu am avut probleme, i-am pus card de 2 GB, calitatea pozelor ma uimit, chiar nu ma asteptam sa fie asa de clar. am instalat mai multe aplicatii, am personalizat o in asa fel incat sa fie un telefon super fain. netu merge super, am folosit pe simul 1 pe cosmote. Imi place foarte mult faptul ca se poate conecta la pc si pot adauga sau sterge date atat de pe memoria interna a acestuia, cat si de pe card.

  • Andreea

    buna ziua.am acest telefon F2 crony de 2 ani sunt multumita de el.insa acuma nu imi mai merge internetul imi da eroare de sintaxa sau memorie insuficienta de ce?

Lasă un comentariu