Dominox DO 82 M NT BK, cuptor cu 8 funcții și capacitate de 60 litri

Cuptorul incorporabil e un aparat electrocasnic mare care necesită un corp special pentru instalare. Nu trebuie să faceți o comandă specială la un mobilier pentru incorporabile pentru că sunt și variante modulare interesante pe care trebuie să puneți doar un blat. Dominox DO 82 M NT BK are un preț acceptabil pentru că are și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Ventilatorul e o dotare care nu trebuie să lipsească de la nici un cuptor nou pentru că fără ea, cuptorul nu e unul multifuncțional și căldura nu e distribuită chiar atât e bine. Pictogramele programelor vor fi destul de utile și acestea sunt explicate în manualul său.

Acesta arată mult diferit față de restul pentru că are un panou de control organizat diferit față de restul și timerul e pe margine și nu pe mijloc cum am fost obișnuiți până acum. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control nu e complet mecanic, deoarece avem un timer digital care vă arată timpul până la finalizare programului. Butoanele acestuia sunt senzitive și sunt vizibile pentru că unt în contrast cu restul panoului. Din pozele de prezentare, producătorul vă arată că puteți încerca două rețete în același timp.

Păreri pro și contra

Aici avem un cuptor eficient din punct de vedere energetic, cu suficiente moduri de încălzire, panoul de control e bine organizat chiar dacă e diferit față de cel al altor modele. Avem două tăvi incluse care pot fi folosite pentru preparatele preferate șui dacă nu sunteți mulțumiți de ele, atunci puteți achiziționa chiar și alte tipuri. Ușa cuptorul se menține destul de rece pentru că are mai multe straturi de geam. Arată bine pe negru și cu acel cuptor argintiu, iar acesta se potrivește perfect alături de o plită arginitie/neagră pe gaz sau una electrică.

Dominox DO 82 M NT BK e echipat cu un grill puternic pentru ca voi să puteți încerca orice preparat din carne, iar aragazurile nu se pot lăuda cu atât de multe dotări. Acest brand a devenit destul de popular pentru că a oferit și oferă soluții de buget, doar că nu sunt atât de multe.

Te-ar mai putea interesa