Dominox DHX 604 4G XS S E, plită incorporabilă cu butoane în partea dreaptă

Plita pe gaz din poză Dominox DHX 604 4G XS S E e perfectă pentru cei care au un buget sau poate că vă doriți un cuptor ceva mai bun decât restul. Cuptorul ar trebuie să fie cel mai des utilizat pentru mâncarea gătită la acesta e mai sănătoasă (decât friptă în tigaie) și căldura e distribuită uniform la variantele electrice. Cuptoarele pe gaz nu mai sunt la modă, motiv pentru care nu se mai produc, însă sunt puține excepții. Oricum, la plita e discutabil pentru că e o diferență e preț semnificativă între aceste două tipuri dar depinde și de tipurile de materiale folosite.

Are arzătoare suficient de puternice și cel mare poate atinge o putere de încălzire maximă de 3kW. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puterea totală a plitei e generoasă – 5.75 kW, însă nu e cea mai performantă de pe piață pentru că nu are arzător cu două inele de ardere. Arzătorul mic și cel mare le avem în față pentru că sunt și cele mai des utilizate, iar cele normale sunt în spate și pe acelea puteți pune mâncarea la răcit.

Ajungeți ușor la butoanele sale chiar dacă ele sunt poziționate în dreapta și mi se pare normal ca primele două butoane dinspre utilizator să fie pentru arzătoarele din față.

Păreri pro și contra

Poate că sunt multe de spus despre o plită atât de accesibilă, dar nici nu veți aveți nevoie de mai mult. Arzătoarele se aprind ușor cu aprindere integrată, voi trebuie să apăsați și să rotiți butonul. Această funcție e prezentă pe toate plitele noi și trebuie doar că conectați cablul la priză, iar când se stinge flacăra siguranța oprește gazul. Grilajele pot fi luate cu ușurință jos pentru că sunt mici și ușoare, cele din fontă sunt ceva mai grele.

Dominox DHX 604 4G XS S E are un panou de control mecanic și cel digital e prezent doar la plitele electrice. Nu văd de ce ați cheltui mai mult pe o plită pentru că puterea ei va fi la fel, însă sunt și modele cu sticlă termorezistentă dacă v-ar plăcea mai mult sticla neagră pe blat.

Lasă un comentariu