Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dominox DHG 604 4G BK F C, plită pe gaz cu valvă de siguranță

Plita incorporabilă Dominox DHG 604 4G BK F C are alimentare pe gaz de aceea arzătorul mare poate atinge o putere maximă de 3 kW. Acesta e poziționat în spate pentru a avea acces mai ușor la restul arzătoarelor (în caz că le folosiți). E dotată cu valvă de siguranță care oprește gazul la stingerea flăcării pentru a se evita scurgeri. Poziționarea arzătoarelor permite punerea de vase ceva mai mari și curățarea suprafeței e mai ușoară dacă nu aveți grilaje mari.

Această plită e la fel de elegantă ca și una electrică pentru că are o suprafață neagră lucioasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sunt plite și cu arzătoare Wok care încălzesc mai uniform însă puterea lor nu e mai mare. Grilajele au o formă rotundă și arată mai bine decât cele pătrate cum am văzut la alte branduri. Arzătoarele se aprinde rapid cu o singură mână și butoanele lor sunt destul de vizibile pentru că nu sunt negre în totalitate (au acea linie argintie în partea superioară).

De multe ori, felul cum arată nu afectează dimensiunile, ci numai numărul de zone de gătit sau tipul lor (electrice extinse). Instalarea ei se face ușor dacă se respectă dimensiunile nișei, ele fiind menționate în manual.

Păreri pro și contra

Plitele pe gaz sunt puțin mai ieftine dar diferența de preț nu e atât de mare dacă luăm în calcul și o plită electrică, însă costul de utilizare e mult mai mic pentru gaz. Dacă veți posibilitatea conectării la gaz, atunci alegeți cea de sus și veți beneficia de un randament foarte bun care se va reflecta în gustul mâncării. Atât arzătorul mare cât și arzătoarele normale sunt puternice, însă intensitatea flăcării e reglabilă în funcție de ce vreți să preparați.

Dominox DHG 604 4G BK F C poate fi aleasă împreună cu un cuptor electric cu finisaj negru și nu e o regulă să fie de la același producător. Grilajele individuale arată foarte bine în când mutați vasele pe alt arzător, trebuie să le ridicați. Dacă folosiți un ibric mic, puteți pune un suport special din oțel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu