Dominox DHC 604 4G OA E, plită pe gaz ieftină pe culoarea avena

Plitele pe gaz sunt cele mai accesibile soluții deoarece nu sunt incorporate multe tehnologii ca la cele electrice. Dominox DHC 604 4G OA E e un exemplu foarte bun și alături de aceasta puteți opta pentru orice cuptor însă trebuie să alegeți aceeași culoare – avena (e un fel de gri texturat), chiar dacă nuanța nu e chiar aceeași. Puteți alege doar plita pe această culoare și poate că se sortează foarte bine cu blatul, restul aparatelor pot fi chiar și pe negru.

Arzătoarele sunt așezate diferit, acum avem arzătorul mare în spate și probabil că vă convine așa pentru că vasul mare e amplasat în spate și aveți mai mult spațiu în față pentru vase mici. Vasele se pot muta ușor dintr-o parte în alta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mărimea plitei e aceeași ca la restul, adică avem o lățime de 60 cm și adâncime e tot de 51 cm. Diferențele dintre plite sunt foarte mici chiar și dacă avem panou de control pe partea dreaptă. Poziționarea arzătoarelor afectează strict spațiul dintre acestea iar voi puteți pune orice vas.

Păreri pro și contra

Are sistem de aprindere electric care ușurează utilizarea plitei, iar voi puteți să o folosiți cu o singură mână. Un pachet plită pe gaz + cuptor electric e la fel de accesibil ca și un aragaz, însă eu mă refer la un aragaz mixt. Chiar dacă nu e vorba de un brand foarte popular, veți observa că oferă prețuri mult mai atractive decât concurența și chiar nu e nevoie de ceva în plus. Designul e cel clasic iar dacă vă doriți o bucătărie mai modernă, atunci poate că ar trebui să optați pentru o plită cu sticlă. Acesta e doar un exemplu, însă poate că vă place finisajul acesteia și vă limitați la un anumit buget.

Dominox DHC 604 4G OA E are o putere totală instalată bună și dacă vreți un arzător cu mai multe inele de ardere pentru o gătire mai uniformă, atunci aveți nevoie de una cu Wok. Controlul plitei e mecanica la multe altele, doar la cele electrice e digital pentru un design mult mai minimalist.

Te-ar mai putea interesa