Docking Station Asus Transformer TF101

Probabil ţi-ai luat o tabletă Asus TF101, dar îţi trebuie şi Docking Station Asus Eee Pad Transformer TF101 care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cam aşa arată tableta Asus Transformer conectată la tastatură.

Din faţă
Tablet


Acest docking station este o tastatură pentru Transformer şi are integrat un cititor de carduri SD, o baterie Litiu Polymer şi două porturi USB 2. Tastatura numită Docking Station este una de 254 milimetri şi e chlicklet, are trackpad multi touch, por de 40 pini pentru a conecta adaptorul cu care se face încărcarea bateriei sau pentru a conecta acest aparat la PC pentru sincronizări diferite. Trebuie să mai ştiţi că că are o baterie care ţine până la 8 ore care e de 24,4 Wh.

Acum că a apărut şi tastatura pentru Transformer cred că nu mai aveţi vreun motiv să nu vă luaţi această tabletă. Iniţial mulţi nu şi-au achiziţionat-o deoarece nu venea cu tastatură, dar acum cred că o vor cumpăra. O tabletă costă vreo 1600 lei, iar cu tastatură se va ajunge undeva la 2100 lei. Eu zic că nu e prea multe având în vedere că este vorba despre una dintre cele mai populare tablete ale momentului şi nu de o chinezărie.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Docking Station Asus Transformer TF101”

  1. Daca stai bine sa te gandesti nu ai la ce sa folosesti aceasta tastatura deoarece este o tastatura in primul si primul rand.
    Insa daca vrei sa economisesti niste bani si sa nu mai cumperi un netbook de care ai avea nevoie atunci ai putea cumpara si tastatura si asa ai doua gadgeturi in unul singur si tableta si netbok.

  2. Da, am putea spune că prin achiziţia unui docking station faci economie de bani şi ai două gadgeturi în unul singur.

Comentariile sunt închise.