Dirt Devil Spider M607, robot de aspirare cu autonomie de 60 minute

Robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 e unul dintre cele mai noi apariții, motiv pentru care e mai competitiv decât variantele anterioare. Acest tip de aparat e ideal pentru spații mari și se adresează celor care nu au timp pentru aspirare. Poate fi folosit pentru orice tip de podea (parchet, gresie) și aspiră chiar și covoare cu fir scurt. Construcția sa e una destul de interesantă, deoarece acest aparat cântărește doar 1,5 kg și dorește să înlocuiască aspiratorul clasic. Îmi place cum arată și chiar nu lasă nici un colț de cameră neaspirat. Bineînțeles, acesta poate fi pornit atunci când nu vă aflați acasă pentru a evita mici accidentări.

Are un preț modest pentru ce poate să facă și poate fi de folos dacă vreți să aspire doar praful și firele de păr din locuință. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă îl folosiți de câteva 2-3 ori pe săptămână, cred că poate fi de ajuns acel recipient de 0.27 litri. Poate fi curățat ușor, al fel și filtrul său. Se încărcă la priză ca și un telefon, iar durata de încărcare e circa 4 ore. E dotat cu senzor care detectează treptele pentru a nu se răsturna și această caracteristică e prezentă și pe alte modele noi performante.

Păreri pro și contra

Autonomia sa maximă de 60 minute nu ar trebuie neglijată deoarece necesită ceva timp până aspiră tot apartamentul. Are un software decent și se vede din clipul de jos că atunci când întâmpină un obstacol acesta se rotește puțin. Corpul lucios e protejat de acel cerc roșu care parcă îi dă un plus de eleganță. Singurul minus ar fi că nu poate aspira covoare pufoase, dar e și normal că doar nu e foarte înalt și puternic. Pentru ca podeaua să fie perfect curată, trebuie să dați ulterior cu un mop sau ceva umed.

Recomand acest Dirt Devil Spider M607 iubitorilor de animale care au un cățel sau o pisică care se plimbă prin camere, și nu numai. Pentru cei care nu sunt 100% deciși, am ales prezentare de mai jos pentru a vedea cum aspiră acesta.

Te-ar mai putea interesa