Dirt Devil Aqua Clean Steam 2in1 DD302-0, aparat de curățare cu abur ieftin și compact

Pe piață sunt multe tipuri de aparate de curățat pardoseli, unele sunt destul de mari și altele sunt foarte compacte. Dirt Devil Aqua Clean Steam 2in1 DD302-0 e un model cu multe tehnologii și funcții, iar aceste lucruri reies din numele său. Nu e pentru oricine datorită prețului (eu îl consider ieftin), dar nu puteți folosi un aspirator pentru camere dacă nu aveți covoare.

Arată foarte bine și sunt variante pe culori diferite, însă diferențele vizuale sunt puține. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model puternic – 1600 W, care ajunge în toate zonele camerei și are rezervoare generoase (apă și detergent) pentru ca voi să puteți face curat rapid în 1-2 camere. Cablul de alimentare e destul de lung – 8 metrii, deci nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți peste tot o priză liberă. Bineînțeles, aburul care îl folosește ajunge la o temperatură de 100 grade.

Fiecare accesoriu e un plus pentru acest aparat și nu multe modele ca acesta. Nu poate să impresioneze pe toți utilizatorii, pentru că unii sunt mai pretențioși și vor o presiune mai mare, de exemplu. Poate fi pus în locul mopului vechi și nu veți regreta alegerea făcută.

Păreri pro și contra

E ușor pentru un aparat de curățat cu atât de multe dotări – 3.5 kg, însă pentru unele taskuri poate fi cam incomod (plite, corpuri ceramice din baie etc). Are un nume destul de lung dar acesta curăță cu abur multe tipuri de suprafețe, iar dacă e cam mare pentru anumite zone, puteți detașa partea centrală și veți beneficia de mai multă mobilitate. E perfect dacă aveți camere mari cu gresie și nu vreți să vă aplecați să le ștergeți. Poate curăța și rosturile din baie sau pe unde aveți pusă faianță ori gresie. Nu-l prea recomand pentru parchet deoarece e mai sensibil la umiditate, dar depinde și de tipul parchetului.

Dirt Devil DD302-0 vine cu o mulțime de accesorii care le puteți folosi pentru diferite situații. Chiar puteți spune adio mopului și găleții care erau un coșmar, iar curățatul pardoselilor devină o plăcere cu un așa produs.

Te-ar mai putea interesa