Diamond Drum Samsung WF9702N3C

Dacă vrei o maşină de spălat bună atunci trebuie să alegi un model Samsung cum e maşina de spălat Diamond Drum Samsung WF9702N3C. E bună deoarece are rezistenţă ceramică, cuvă dintr-un material superior (căruia i se zice Diamond Drum) şi e destul de eficientă la spălare, dacă nu chiar foarte. Din păcate nu are Eco Bubble ca modelul WF 1602W5C/YLE, dar nu cred că lispa acestei tehnologii vă preocupă prea mult. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » poate fi considerat un electrocasnic ieftin, iar garanţia cu care vine la bord îi asigură o fiabilitate foarte bună deoarece e de 2 ani şi poate fi extinsă la 4 ani contra unei sume modice. Dacă te interesează cum arată atunci din imaginile de alături o să-ţi poţi face mai bine o părere.

Poze

Masina de spalat Samsung WF8508NMW8 0
Per ansamblu
Masina de spalat Samsung WF8508NMW8 1
Butoane

Specificaţii tehnice

Samsung WF9702N3C are 1200 rpm, 7 kg, ecran digital şi e pe alb. Cele 1200 rotaţii o plasează undeva în clasa A-B de eficienţă la centrifugare, iar cele 7 kilograme care reprezintă capacitatea de încărcare a cuvei o fac bună pentru o familie mare ori pentru persoanele care nu vor să pună haine de mai multe ori pe zi pentru spălare.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziţia maşinii ar fi preţul mic, faptul că e destul de eficinetă şi fiabilă (fiabilitatea e demonstrată de rezistenţa ceramică, cuva din material rezistent şi garanţia mare). Alte plusuri ar fi faptul că are clase de eficientă A la eficienţă la spălare şi centrifugare şi A+ la consumul de curent deoarece nu consumă prea multă energie electrică. Contra cumpărării ar putea fi faptul că nu are Eco Bubble şi faptul că nu e tocmai economică privind consumul de curent deoarece consumă undeva la 1,33 kwh într-un program normal, pe când alte modele consumă circa 1,05 kwh.

Concluzie

Samsung WF9702N3C e un electrocasnic de spălat rufe eficient şi care va avea grijă ca hainele dumneavoastră să fie spălate cât mai bine. Nu vine cu prea multe setări, în opinia mea şi de aceea cred că nu o să trebuiţi să citiţi ghidul sau manualul de utlizare pentru a folosi eficient acesta aparat. Alături e şi o filmare ca am pus-o la modelul similar acestuia, adică la WF 9702 N3C/YLE, şi de aici pote o să vedeţi cam cum arată şi ce poate să facă.

Te-ar mai putea interesa