Diamant HL4330H/C, televizor LED disponibil în mai multe variante

Seria de televizoare Diamant HL4330H/C este una ceva mai recentă și se poate vedea din interfața prezentată în imaginea de jos, plus că are un design mai atrăgător și specificații mai de actualitate. Cel mai mic este și cel mai accesibil, iar ca și diagonală vorbim de una de 24 inci (24HL4330H/C), adică cam cât un monitor mai mare. Televizorul se alege în funcție de mărimea camerei și distanța de la care doriți să vizionați conținutul.

Personal, eu nu aș opta pentru televizoare cu diagonală sub 80 cm, în special dacă aveți posibilitatea să-l montați și pe perete. Iar dacă nu vreți să vă rezumați doar la posturi TV, atunci v-aș recomanda cel de 101 cm pentru că are o imagine FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Brandurile mai de top nu prea mai oferă astfel de televizoare deoarece nu câștigă atât de mult din vânzarea lor, astfel că au apărut numeroase branduri pe această nișă. Cu alte cuvinte, sunt o mulțime de televizoare Smart la buget redus, însă tot nu trebuie să faceți anumite compromisuri. Dacă vă doriți un TV de la un brand mai popular, atunci alegeți Samsung 32T5372.

Atunci când îți aleg un televizor Smart, nu te gândești doar să vizionezi posturi TV, ci vreți să încerci Netflix și Youtube, adică vorbim de conținut video mai de calitate. De aceea, mulți utilizatori au ales cea mai mare variantă care are și un preț foarte bun (în comparație cu concurența). Vorbesc de Diamant 40HL4330F/C care arată și mai bine, adică raportul ecran/ramă este mai bun, plus că piciorușele par mai mici.

Concluzie

Chiar dacă nu are cea mai mare rezoluție (4K), vă puteți bucura de o interfață Smart ușor de folosit (MiraOS), un sunet decent, un consum redus de energie (18 kWh la 1000 de ore, dar diferă de la un model la altul) și de un preț foarte mic. Îmi place foarte mult și telecomanda sa deoarece oferă scurtături pentru cele mai populare aplicații, astfel că nu mai trebuie să intrați prin meniu ca să ajungeți la ele.

Te-ar mai putea interesa