Diamant 32HL4330H/B, televizor smart cu MiraOS

Diamant 32HL4330H/B e un televizor pentru acele persoane care vor un aparat modern cu care să vadă conținut din diverse surse. În acest sens vor ajuta sistemul de operare avansat și rezoluția HD a ecranului.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor care vrea să continue tradiția televizoarelor vechi, prin nume – Diamant. Evident că televizorul de față are cele mai noi tehnologii integrate.

Păreri pro și contra

Modelul Diamant 32HL4330H/B e unul apărut recent pe piață și se evidențiază prin mai multe lucruri, dar cele mai importante sunt următoarele:
– Vine cu sistem de operare modern cu suport pentru servicii precum Youtube și Netflix.
– Ecranul e unul clar cu rezoluție 1366×768 pixeli (HD) și diagonală de 80 centimetri (32 inci).
– Tunerul digital integrat e unul triplu DVB C/T2/S2. În acest fel putem urmări posturi TV din diverse surse.
– Conectivitatea aparatului e la superlativ deoarece are wireless, LAN, 3 porturi HDMI, două USB și altele.

Din păcate există și câteva neajunsuri precum faptul că sistemul de operare (MiraOS) nu e cel mai avansat e pe piață. Un alt dezavantaj ar fi că rezoluția nu e FHD sau 4K, dar de la o anumită distanță nu vezi diferența dintre HD, FHD și 4K.

Dacă sunteți interesați de o alternativă la acest model atunci găsiți aici televizoare de la Horizon. Trebuie să fac mențiunea că televizorul e realizat de Horizon, dar poartă numele Diamant.
Referitor la consumul de curent trebuie scris că nu e prea mare deoarece are clasa F cu un consum de 31 kWh la 1000 ore.

Per ansamblu, un astfel de televizor se va dovedi mai mult decât suficient dacă vreți ceva accesibil ca preț, dar care să poată afișa conținut de pe Internet (streaming), cablu, un laptop sau memorii externe.

Te-ar mai putea interesa