DHS 1003C, bicicletă eliptică ieftină

Pentru persoanele care doresc să aibă o condiție fizică de invidiat recomand o bicicletă eliptică precum modelul DHS 1003C. Vine ca o alternativă mai accesibilă la modelul FitTronic, diferențiindu-se prin faptul că are șezut și că nu e magnetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și este pentru acele persoane care vor un model de tip air bike.
Cred că se poate vedea și din imaginea de alături că e un produs robust. mai exact are o greutate de 25kg, iar dimensiunile sale sunt unele de 95x50x145 Lxlxî cm.

Păreri pro și contra

DHS 1003C e un model de la un producător român și se evidențiază prin următoarele aspecte:

  • Are un cost de achiziție mai mic decât în cazul altor modele.
  • Scaunul are un reglaj vertical pe 5 nivele. Acest lucru e util pentru peroane mici de statură sau pentru cele înalte.
  • Suportă o greutate mare de 120kg, dar din experiența cu alte modele trebuie să scriu că producătorii recomandă ca greutatea utilizatorului să fie cu 10 procente mai mică decât greutatea suportată. Adică dacă aveți până în 108 kg atunci totul e bine.
  • Imită alergatul cu diferența că încheieturile nu sunt supuse șocurilor.

Din păcate rezistența la pedalare nu e una magnetică, ci e reglată prin intermediul unei curele de pâslă. Acest lucru ne spune foarte multe despre durabilitatea aparatului, rezistența la pedalare și zgomotul produs.

Concluzia mea legată de acest model e că merită investiția dacă vreți ceva accesibil ca preț pentru perioada asta în care nu prea e recomandat să mergi la sală și e cam greu să alergi pe afară. Dar, dacă vrei ceva de calitate superioară atunci recomand să alegi ceva magnetic precum FitTronic 510E deoarece diferența e ca de la cer la pământ.