Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cel mai bun dezumidificator

În cazul în care ai o casă izolată excelent (cu termopane și izolație exterioară) atunci ai nevoie de un dezumidificator. Acest fel de aparat nu e un moft ci o necesitate întrucât în casele izolate perfect umiditatea aerului crește considerabil (se poate aduna aer umed cu până la 1 litru de apă în el). Efectele negative se văd prin igrasie, mucegai, mobilă și parchet deteriorate, alergeni și miros urât.

Un dezumidificator îți va face un nivel optim de umiditate în cameră. Nivelul optim de umiditate este undeva la 55-70%.

Top 3 cele mai bune dezumidificatoare

Alături vedeți un tabel cu cele mai bune dezumidificatoare pentru suprafețe de 15,25 și 40mp.

 Trotec TTK40ETrotec TTK69ETrotec TTK26E
Capacitate dezumidificare14l/zi20l/zi10l/zi
Suprafața acoperităpână la 25mppână la 40mppână la 15mp
Putere consumată340W345W240W
Rezervor apă3,5l4l1,8l
Higrostat
Funcție uscare haine
Auto Restart
Garanție5 ani3 ani3 ani
Vezi prețVezi prețVezi preț

Cum aleg un dezumidificator

În general fiecare vrea cel mai bun produs. Eu recomand achiziționarea unui astfel de aparat în funcție de nevoie. Mai exact în funcție de suprafața camerei unde doriți să-l utilizați și apoi în funcție de ce facilități suplimentare doriți să vă ofere (auto-restart, funcție de uscare a hainelor etc).

Trotec, un etalon în domeniu

În general recomand dezumidificatoarele de la Trotec deoarece consider că acesta e cel mai bun brand la acest capitol. Trotec e un brand german, iar produsele sale sunt făcute în Germania. Fiabilitatea acestora e foarte bună, dovadă fiind garanția de la 2 la 5 ani… în funcție de model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu