DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B, espressor automat 15 bar

Espressorul automat DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B e conceput pentru a vă oferi trei tipuri de băuturi: espresso, cafea și cappuccino. Nu e vorba de un model banal ci de unul deosebit și se vede în partea de sus râșnița care poate fi alimentată cu cafea boabe, dar și cafeaua măcinată poate fi folosită. Pentru ca să nu se piardă aroma, producătorul a pus capac în partea superioară. Aparatul e construit destul de compact pentru a nu ocupa spațiu, însă puteți prepara două băuturi rapid sau numai una.

Acesta e un model foarte reușit, dar nici restul variantelor nu trebuiesc neglijate dacă nu sunteți siguri de alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un espressor puternic – 1450 W, cu care puteți prepara rapid cafea dorită (scurtă, medie sau lungă). Doar dacă vă uitați la el, puteți concluziona că poate prepara cappuccino deoarece are acel dispozitiv de spumare în partea stângă. În partea inferioară are tavă de picurare care e echipată cu un indicator de avertizare al nivelului (când aceasta e plită).

Din poza pare mic, dar rezervorul de apă e unul mare – 1.8 litri, iar un pachet de 250 grame cafea poate fi pus fără probleme în el.

Păreri pro și contra

Panoul de control e destul de vizibil și alegerea băuturii dorite se face printr-o singură apăsare de buton. Intensitatea băuturii se reglează ușor și pictogramele chiar sunt de folos. Întreținerea aparatului e ușoară deoarece se pot detașa multe piese, dar să nu uită de sistemul de decalcifiere. Interfața are și o funcție de memorare a setărilor pentru a face cafeaua preferată – My Coffee. Sistemul de curățare consumă destul de multă apă, deci trebuie să alimentați des rezervorul și nu cred că deranjează foarte mult acest aspect.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B poate fi oprit automat prin programare și aveți chiar și un contor pentru cafele preparate. Chiar nu mai seamănă cu un model clasic, iar voi puteți citi despre numeroasele funcții în manualul său de instrucțiuni și pictogramele prezente vor fi de folos. Calitatea băuturii depinde și de cafeaua aleasă, iar eu vă recomand să le încercați pe toate.

Te-ar mai putea interesa