Delonghi Magnifica ESAM3000B, espressor automat

Delonghi Magnifica ESAM3000B e un aparat destinat acelora care vor un espressor automat care să prepare cel mai bun espresso posibil. Băutura preparată e una de cea mai bună calitate deoarece aparatul are o presiune de 15 bar care scoate totul din cafea.
Eu aș recomanda un astfel de aparat cuiva interesat de o cafea de cea mai bună calitate. Poate fi utilizat acasă, dar mai ales în scopuri comerciale… la un local sau ceva de genul. (Dacă o să folosiți aparatul în al doilea scop atunci o să vedeți că angajatului nu-i va fi prea greu să-l folosească întrucât e automat… miracolul tehnologiei.)

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar alimentarea se face cu cafea boabe ori măcinată. Nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți cafea boabe pentru că aparatul e unul care are râșniță incorporată (poate fi setat gradul de măcinare).

Espressorul
Espressorul

Modelul acesta e unul care vine cu o capacitate pentru două cești și cu o presiune foarte bună de 15 bar. Fiind un model automat nu o să trebuiască să interveniți prea mult asupra lui atunci când vreți să preparați ceva.
Are numeroase funcții printre care ar trebui să o menționez încălzirea instantanee care încălzește aparatul așa încât mașina să aibă temperatura perfectă pentru espresso.

Lucrurile care o să le apreciezi la el sunt prețul modic, că are o garanție care poate fi mărită la mai mult (standard e de 2 ani, însă poate fi mărită la 4) și că nu e deloc greu de utilizat. Nici brandul De’Longhi nu e unul rău, fiind unul din Italia recunoscut în principal pentru aparatele de cafea foarte bune.

Concluzia mea e că modelul de față e bun pentru acasă, dar și pentru o cafenea deoarece are acel suport pentru două cești.
Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand clipul de alături care e unul deosebit de reușit. Mi-aș fi dorit să pun un clip în românește, dar nu găsești așa ceva.

2 comentarii la „Delonghi Magnifica ESAM3000B, espressor automat”

  1. Am acest model cumparat pentru acasa deoarece am o familie mai numeroasa dornica de a savura o butura cu adevarat buna. Pretul e maricel, dar pentru a beneficia de un aparat bun trebuie sa scoti ceva mai multi bani.

  2. Buna seara,
    M-ar interesa cana pentru spumare a laptelui pentru delonghi magnifica 3000B. De unde as putea sa o cumpar? Sau ceva compatibil cu acest model?

Lasă un comentariu