Delonghi Magnifica ESAM3000B, espressor automat

Delonghi Magnifica ESAM3000B e un aparat destinat acelora care vor un espressor automat care să prepare cel mai bun espresso posibil. Băutura preparată e una de cea mai bună calitate deoarece aparatul are o presiune de 15 bar care scoate totul din cafea.
Eu aș recomanda un astfel de aparat cuiva interesat de o cafea de cea mai bună calitate. Poate fi utilizat acasă, dar mai ales în scopuri comerciale… la un local sau ceva de genul. (Dacă o să folosiți aparatul în al doilea scop atunci o să vedeți că angajatului nu-i va fi prea greu să-l folosească întrucât e automat… miracolul tehnologiei.)

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar alimentarea se face cu cafea boabe ori măcinată. Nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți cafea boabe pentru că aparatul e unul care are râșniță incorporată (poate fi setat gradul de măcinare).

Espressorul
Espressorul

Modelul acesta e unul care vine cu o capacitate pentru două cești și cu o presiune foarte bună de 15 bar. Fiind un model automat nu o să trebuiască să interveniți prea mult asupra lui atunci când vreți să preparați ceva.
Are numeroase funcții printre care ar trebui să o menționez încălzirea instantanee care încălzește aparatul așa încât mașina să aibă temperatura perfectă pentru espresso.

Lucrurile care o să le apreciezi la el sunt prețul modic, că are o garanție care poate fi mărită la mai mult (standard e de 2 ani, însă poate fi mărită la 4) și că nu e deloc greu de utilizat. Nici brandul De’Longhi nu e unul rău, fiind unul din Italia recunoscut în principal pentru aparatele de cafea foarte bune.

Concluzia mea e că modelul de față e bun pentru acasă, dar și pentru o cafenea deoarece are acel suport pentru două cești.
Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand clipul de alături care e unul deosebit de reușit. Mi-aș fi dorit să pun un clip în românește, dar nu găsești așa ceva.

2 comentarii la „Delonghi Magnifica ESAM3000B, espressor automat”

  1. Am acest model cumparat pentru acasa deoarece am o familie mai numeroasa dornica de a savura o butura cu adevarat buna. Pretul e maricel, dar pentru a beneficia de un aparat bun trebuie sa scoti ceva mai multi bani.

  2. Buna seara,
    M-ar interesa cana pentru spumare a laptelui pentru delonghi magnifica 3000B. De unde as putea sa o cumpar? Sau ceva compatibil cu acest model?

Lasă un comentariu