De’Longhi Magnifica 22.320 B, vezi de ce te-ai orienta înspre acest model

De’Longhi Magnifica 22.320 B e un espressor automat pentru acele persoane care vor să savureze o băutură de calitate făcută la un aparat complet. Prin complet mă refer la faptul că are sistem de spumare, râșniță și alte lucruri integrate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și vine cu multe dotări utile.
Din imaginea de alături se poate observa că acest model e unul de culoare neagră și că poate prepara simultan două cești de cafea.

Păreri pro și contra

Aparatul De’Longhi Magnifica 22.320 B e unul care poate prepara 3 tipuri de băuturi și e alimentat cu cafea boabe sau măcinată.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează.
1. E ușor de folosit deoarece are n panou de comandă mecanic cu ecran LED
2. Pompa are o presiune de 15 bar, acest lucru fiind util deoarece în felul acesta e scoasă toată aroma din cafea.
3. Alimentarea aparatului se face cu cafea măcinată sau boabe.
4. Are două duze de cafea așa încât să puteți servi rapid și alte persoane.
5. Râșnița e una avansată cu 13 setări.
Din păcate nu e un aparat care să aibă integrate facilități smart. Mă refer în principal la faptul că nu poate fi controlat de pe un telefon mobil.
Un lucru neutru e faptul că beneficiază de o curățare ușoară, acest lucru ducând la o igienă optimă. Discutăm despre carafă lapte cu funcție de curățare automată. Aceasta e e activată după prepararea băuturii, fiind spălată cu apă și abur.

Despre acest model trebuie scris că e unul premium prin dotări și faptul că vine de la producătorul italian De Longhi. Acesta are o lungă istorie fiind fondat în 1902.

Te-ar mai putea interesa