De’Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM, model premium pentru pretențioși

De’Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM e un aparat de făcut cafea și diverse băuturi derivate. Mai exact e un espressor automat cu care poți face de la cafea până la espresso și cappuccino.
Precum e în cazul altor modele și acesta are o presiune superioară de 19 bar, iar aparatul conține tot ce ai avea nevoie. Adică, nu e nevoie să folosești o râșniță deoarece o are integrată. Mai exact are două râșnițe, una pentru fiecare compartiment.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine la pachet cu o multitudine de accesorii incluse. Din imagine se poate vedea că e de culoare negru cu inox.

Păreri pro și contra

Aparatul DeLonghi Maestosa EPAM 960.75.GLM e unul de top, iar acest lucru se datorează mai multor lucruri printre care următoarele:

  • Poate face o gamă largă de băuturi derivate cafelei precum: espresso (simplu, lung, macchiato, intenso, dublu). cappuccino (simplu, dublu, ice), americano și altele.
  • E un aparat potent prin oferirea unei puteri mari de 1450W și unei presiuni de 19 bar. Aceste lucruri ne ajută să stoarcem totul din cafea.
  • Întreținerea e una deloc complicată, aparatul având decalcifiere automată (cu ajutorul soluției lichide EcoDecalk), filtru de apă și componente ușor dezmembrabile.
  • Este smart deoarece aveți conectivitate la el prin utilizarea aplicației Coffee Link. Cu ajutorul acesteia pot fi create rețete proprii, pe lângă multe alte lucruri.

Are două recipiente de cafea și câte o râșniță pentru fiecare. În acest fel se poate alege cafeaua dorită.
Singurul aspect negativ ar fi costul, dar reflectă calitatea și dotările cu care vine aparatul.

Ca o concluzie, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat care să prepare o băutură foarte bună acasă ori la un local. Pe piață sunt extrem de puține astfel de aparate și de aceea nu prea sunt alternative care pot fi recomandate. Totuși aș putea recomanda ca alternativă modelul Primadonna Elite, însă are câteva lipsuri (comparativ cu modelul din acest articol), după cum se poate vedea aici.

Te-ar mai putea interesa