De’Longhi ETAM 29.620 SB, espressor automat cu râșniță

De’Longhi ETAM 29.620 SB e un espressor modern pentru acele persoane care doresc să be o băutură de foarte bună calitate. De la început trebuie să scriu că acest model poate prepara patru tipuri de băuturi din care cafea, espresso și espresso lung.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător premium care e din Italia.
Nu știu dacă vă puteți face o părere din poză despre acest model, dar are suport pentru două cești așa încât să puteți face băuturile rapid. Mai exact are două duze de cafea.

Avantaje și dezavantaje

Modelul De’Longhi ETAM 29.620 SB vine cu multiple lucruri de apreciat, printre care cele mai importante sunt următoarele:

  • Vine cu râșniță integrată, fiind una cu 13 setări așa încât cafeaua să fie măcinată după bunul plac.
  • E un aparat realizat din materiale de calitate precum inox și plastic. Acesta vor face ca espressorul să aibă o durată de viață cât mai mare.
  • Presiunea pompei e una mare de 15 bar așa încât băutura să fie cât mai calitativă.
  • Are sistem pentru decalcifiere care va ajuta la menținerea aparatului în cele mai bun condiții.

Poate fi alimentat cu cafea boabe sau măcinată așa încât să faceți cafeaua cum vă place și cu ce aveți.
Panoul de comandă e unul simplist cu ecran LCD și butoane așa încât totul să fie cât mai ușor de preparat.

Aparatul de față e pentru acele persoane care vor să savureze băuturi de calitate superioară în intimitatea casei sau la birou.
Ca accesoriu recomand să luați și o cană de spumare a laptelui. Aceasta e realizată din inox așa încât să aibă durabilitate maximă.
Precum la alte modele și în cazul acestuia e vorba de garanție 2 ani care poate fi mărită la mai mult.