Delonghi ESAM2600, espressor 15 bar

Pentru cineva care vrea să bea o cafea cu adevărat bună recomand un espressor precum Delonghi ESAM2600 deoarece e un aparat foarte bun. Poate fi utilizat în scopuri comerciale, dar și personale. Puteți să îl folosiți într-un local pentru că are suport pentru două cești, iar utilizarea e foarte simplă… aparatul fiind unul automat.

Costul de achiziție al DeLonghi Caffe Corso ESAM2600 nu e deloc mare, aparatul având un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primind un aparat foarte ușor de utilizat. Noi nu primim doar un simplu aparat, ci unul care are până și râșniță incorporată dacă vreți o cafea și mai savuroasă. (Trebuie menționat că alimentarea se poate face cu cafea măcinată și boabe.)

Aparatul
Aparatul

DeLonghi ESAM 2600 e un model de espressor care poate prepara cappuccino sau espresso… după plac. Despre prima băutură trebuie spus că aparatul combină perfect aerul, aburele și laptele așa încât să rezulte un cappuccino spumos și cremos. E un lucru foarte bun că puteți utiliza alături de aparat cafea boabe sau măcinată. În cazul în care optați pentru boabe trebuie spus că râșnița nu e doar rapidă, ci și silențioasă așa încât să nu deranjeze acustic. (Nu știu din ce material e… ceramic sau metal.)

Modelul de față excelează pe partea de aspect, utilizare și produs final care în prepară. Italienii întotdeauna s-au priceput la design, acest lucru putându-se vedea și în cazul modelului acesta de De’Longhi. Despre utilizare trebuie spus că nu este deloc greu de folosit pentru că e automat, deci dvs doar apăsați pe buton. Produsul final e de foarte bună calitate mulțumită presiunii de 15 bar și a existenței unei râșnițe care face ca aparatul să se alimenteze cu cafea proaspăt măcinată. Iar, aparatul face două cafele în același timp.

Modelul acesta e pentru cineva care se respectă. Banii o să ți-i recuperezi pe parcurs deoarece o să vezi că aparatul are chiar și un consum foarte mic de curent pentru că vine cu întrerupător de alimentare cu energie electrică atunci când nu folosiți aparatul pentru o anumită perioadă de timp. Astfel, consumul de curent o să fie zero.

Te-ar mai putea interesa