De’Longhi ENV120.C Vertuo Next Deluxe Chrome

Dacă vă interesează un aparat de calitate pentru făcut cafea atunci vă recomand modelul De’Longhi ENV120.C care e denumit Vertuo Next Deluxe Chrome. De la început trebuie să știți că e vorba despre un aparat sub brand Nespresso, iar din această cauză poate fi alimentat doar cu capsule de la ei.
În pachet cu aparatul sunt livrate și 12 capsule pentru a vă face o părere despre cât de bună e cafeaua lor.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o putere de 1.500W și care poate fi controlat de pe telefon. În acest fel putem spune că e un model smart.

Păreri pro și contra

Cafeaua e făcută prin intermediul tehnologiei de Centrifuzie. Poate prepara espresso, espresso dublu, alto, gran lungo și cafea. Această tehnologie presupune că aparatul rotește la viteză de 7000 rotații pe minut
Aparatul adaptează parametrii de preparare în funcție de capsulă. Prin parametrii se înțelege timp, temperatură și presiune.
Acesta suportă 5 dimensiuni ale ceștii. Acestea fiind 40ml, 80ml, 150ml, 230ml și 414ml.
Gama de cafea Nespresso Vertuo e prezentă sub forma a 40 sortimente. Acesta e unul dintre motivele pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat.
Dimensiunea aparatului e una redusă, fiind vorba despre 14x42x31 lxaxî cm. Iar, dacă vă interesează greutatea atunci trebuie specificat că e vorba despre una de 4 kilograme.

Ca dezavantaj aș aminti că pot fi utilizate doar capsule speciale. Utilizarea capsulelor speciale este o sabie cu două tăișuri. Pe o parte avem un sortiment variat de tipuri de capsule, iar pe cealaltă avem faptul că putem folosi doar așa ceva.

De final trebuie să recomand acest aparat de făcut cafea (espressor) celora care vor o băutură de calitate făcută într-un timp scăzut. În cazul în care vă interesează pe altă culoare atunci e disponibil pe gri sau roșu aici.

Te-ar mai putea interesa