De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.74.MB la preț bun

Espressorul De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.74.MB e un aparat premium pentru prepararea diferitelor băuturi derivate din cafea. Vine la pachet cu tot ce ai avea nevoie, de la râșniță și până la rezervor pentru lapte.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată aparatul și că suportă două cești întrucât are două duze.

Păreri pro și contra

Modelul De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.74.MB vine de la un producător italian și în consecință este echipat cu ce e mai bun pe piață așa încât să avem parte de cea mai bună băutură. Aceste lucruri pozitive sunt următoarele:

  • Râșnița e una modernă cu tehnologie Bean adapt, adică se adaptează fiecărui bob de cafea. Această râșniță integrată are 13 setări de măcinare pentru ca dvs să savurați băutură de calitate superioară.
  • Se poate interacționa cu aparatul și prin intermediul unei aplicații mobile dedicate numite DeLonghi Coffee Link.
  • Aparatul poate prepara până la 21 băuturi speciale, printre care espresso (diferite feluri), ristretto, cappuccino (diferite feluri) și altele.
  • Puteți prepara două băuturi în același timp, lucru sesizabil și din imagine de alături.
  • Întreținerea e una destul de ușoară, carafa e cu funcție auto-curățare și are sistem decalcifiere.

Per ansamblu, acesta pe aparatul pentru persoanele care vor o băutură de calitate și un aparat ușor de folosit.
Pe piață o să găsiți modele mai ieftine, dar acesta e unul complet având facilități smart, pompă cu presiune superioară (19 bar) și poate prepara o gamă variată de băuturi.

Acest aparat are o garanție standard de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult în cazul în care doriți acest lucru. Oricum, acest aparat are o fiabilitate foarte bună, fiind de la un producător european.

Te-ar mai putea interesa